Pazvuky od podvozku při brždění v zatáčce
Víte někdo, co by to mohlo být?
Jeden z "podvozkových" zvuků se mi už odhalil - včera se mi oddělilo táhlo řadící páky od převodovky. Bojím se co dalšího mi ještě může upadnout. 8O
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Auto mi začalo vydávat nový zvuk, ze kterého mám strach. Když zatáčím, třebas i pomalu, a přitom přibrzdím, ozývá se takové klepání, trochu jako když jede vlak přes spoje kolejí, jen v rychlejším rytmu. Nedělá to pokaždé, ale čím dál častěji.
Jeden z "podvozkových" zvuků se mi už odhalil - včera se mi oddělilo táhlo řadící páky od převodovky. Bojím se co dalšího mi ještě může upadnout. 8O
Je to jakoby takové bouchání??? a dělá to kdyz prejedes nerovnost?zkus zvednout zadní kola a zahýbat snima!!pokad se bude hybat tak je spatny to uložení!!me to taky bouchalo a bylo spatny to uložení zadního ramena!!a taky to dělalo čím dal víc!!
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
S těma kolama, je to potřeba opravdu zvednout? Zkoušel jsem se o to opřít nohou na zemi, a to se kola nehýbala. Ale asi to nestačí...
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Auto mi začalo vydávat nový zvuk, ze kterého mám strach. Když zatáčím, třebas i pomalu, a přitom přibrzdím, ozývá se takové klepání, trochu jako když jede vlak přes spoje kolejí, jen v rychlejším rytmu. Nedělá to pokaždé, ale čím dál častěji.
Jeden z "podvozkových" zvuků se mi už odhalil - včera se mi oddělilo táhlo řadící páky od převodovky. Bojím se co dalšího mi ještě může upadnout.
Nemohli by to být zvlněné brzdové kotouče. Ale to by ti asi klepalo i při brzdění , když jedeš rovno.
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
ja myslim,ze to muze byt volny brzdic
1.6ie 93"
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Pozri sa na auto zozadu a ked mas kolesa do "A", hlavne to, ktore bucha, tak je to ulozenie ramena.
JA sem to do A nemel!!kdyz to ulozeni jeste neni v nejhorsim stavu tak se to tak neprojeví!!!to az kdyz je uplne v prdeli!zvedni to heverem a zahejbej stím!!
Jeden z "podvozkových" zvuků se mi už odhalil - včera se mi oddělilo táhlo řadící páky od převodovky. Bojím se co dalšího mi ještě může upadnout.
A nemáš povolené kolo
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
A nemáš povolené kolo
Zní to sice směšně ale klidně to tak může být, známej s favoritem měl taky problém že mu sem tam něco cinklo na levym zadnim kole, tak ho sundal, nic neobjevil a tak ho nandal zpět a ejhle problém byl pryč, po nějakym čase to začlo dělat zase tak ho napad taky šroub, skusil postupně dotahovat a opravdu byli povolený ... Tak to zkoukni ...
Volný brzdič to nebude, to je jiný rachot, to mlátí i když přejedeš spáru na cestě. Já bych to viděl tak, že ti mlátí výfuk do zadního nárazníku, mně to totiž dělá taky. A taky, někdy v zatáčce při brzdění a pak ještě když zdechám motor. Schválně zkus zahýbat vzadu výfukem a uvidíš, jestli se ti dostane do kontaktu s nárazníkem.
Nechcem odbocovat od temy, ale mne tiez narazal vyfuk do narazniku, tak som vymenil tu gumu, co ho drzi a nepomohlo. Nakoniec som zistil, ze mam vyfuk pred vlnovcom v :ass:. Bolo to uplne hnile a drzalo to pohromade len silou vole. Po vymene OK.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti