Brzdy, generálka, odhad ceny...
A mas to dobre odvzdusnene? Jinak ono nekdy trochu trva nez si sednou kotouce (pokud jsi je menil).Po týždni jazdenia s novými prednými brzdami mám pocit, ako by to brzdilo menej. V čo môže byť problém?
Jak se to projevuje?
Ja mohu za sebe rici, ze po vymene zadniho regulatoru/omezovace brzdneho ucinku ty brzdy pracuji jak maji (potvrzeno na i STK ).
Takze spokojenost za tu investici.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km
A cistil jsi ty pistky? Pokud ne, tak je mozne, ze se zasekavaji. Kdyz si menil i kotouce i desticky, tak jsou s vetsi tloustkou, tim padem je ten pistek v tom trmenu v jine poloze nez pri tech starych.Odvzdušnené je to dobre a menil som oba kotúče a aj platničky. Ono auto brzdí, ale mám pocit, že musím vynaložiť väčšiu silu na brzdenie ako predtým
I to je mozne, jak jsem rikal. Dej tomu 14dni, pak uvidis...Aj piestiky boli vyčistené, lebo na ľavej strane sa predtým zasekával a pod gumičky bola streknutá aj brzdová kvapalina aby to dobre behalo. Možno treba ešte čas aby si brzdy dobre "sadli".
"až do ujetí 200 km musíme brzdit opatrně, nemůžeme očekávat plný brzdný účinek"
asi na tom něco bude Kdo ví...
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
chytrá kniha radí
"až do ujetí 200 km musíme brzdit opatrně, nemůžeme očekávat plný brzdný účinek"
asi na tom něco bude Kdo ví...
To se vsaď, a 200 km je ještě optimistická cifra, počítej spíš 500 - 1000, podle druhu destiček a kotoučů. Teprve pak zmizí i různá hvízdání, škrábání a další pazvuky
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...