BRZDY: jako kamen
tak to bych si nechal líbit
Mám ten samej motor a jezdím za 7 - 7,5 l a když jedu na spotřebu, tak se dostanu i na 6,2 l. Jde o to, jak máš těžkou nohu, jak brzdíš, plynulost...
a jakým stylem jezdíš?
- jak dlouhý cesty
- jaká cestovní rychlost
?
já jezdím za roční průměrnou za těch 8.2l cca po 25km cesty, cestovní rychlost 110, jen výjimečně přetahuju víc, když třeba předjíždím nebo vidím v dáli feliciu (to mi nikdy nedá ji nepředjet )
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Alespon vim, proc to teda byl tak velky problem, ono to brzdilo hlavne vepredu, nikoliv zadek.
Takze takova mala rada, nechte si zkontrolovat, zda mate funkcni regulator (investice 1550Kc).
Takze jsem si nechal dneska vymenit ten zatezovy regulator pro zadni brzdy a je to bomba. Ted alespon vim, jak to ma dobre brzdit, coz jsem jeste do vcerejska nemel moznost vyzkouset. Pamatuji si, ze ve sve skode 105, kdyz jsem udelal nove bzdy (nove desticky, prasatka, hlavni brzdovy valec), tak to brzdilo jak melo, ale prechodem na Tipo to byl krok nazpet. Avsak jen do vcerejska.
Alespon vim, proc to teda byl tak velky problem, ono to brzdilo hlavne vepredu, nikoliv zadek.
Takze takova mala rada, nechte si zkontrolovat, zda mate funkcni regulator (investice 1550Kc).
V cene je novy regulator? 8O 8O Ak novy, kde a za kolko? Diky.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Ten regulator je od Bendixu (Honeywell) a kupoval jsem to tady od mistniho dodavatele autosoucastek (dal mi jeste slevu 15% - je to znamy od kolegy z prace). Jinak co jsem se ptal tak jsou ceny vetsinou okolo 2,5 tisice.
Taky jsem dneska musel vyzkouset funkcnost brzd, kdyz mi vbehla pred auto kocka (nastesti bila), kdyz jsem dupnul na brzdy, tak jsem "gumoval cestu", takze je to parada - to predtim vubec neslo.