Rucna brzda POMOC!
- TripleX
- Autor tématu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
řešil jsem na své tempře obdobný problém. Je to otázka těch zasr... kotoučů vzadu. Originální pružina, která má ručku vracet je úplně naprd. Můj mechanik to vyřešil tak, že na mechanismus brzdy navařil kovovou tyčinku s očkem a dal tam nějakou silnou pružinu ze škodárny, porádně pročistil pístky a vyměnil gufera. Blbě se to takto vysvětluje, pokud by byl zájem, tak to nafotím. Každopádně mi teď ručka už dlouho funguje bezvadně zima nezima (s tou to stejně nemá nic společnýho).
Kubiii
Multipla 1,6 16V
(dříve Tempra 1,6)
foť foť zájem je a velký... Díky... pokud by byl zájem, tak to nafotím. Každopádně mi teď ručka už dlouho funguje bezvadně zima nezima (s tou to stejně nemá nic společnýho).
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- TripleX
- Autor tématu
- TripleX
- Autor tématu
Fiat Tempra SW 1,9TD 1995
- TripleX
- Autor tématu
Já sem za ne dal neco přes 1000, bohužel ale zbytečně. Stále nebrzdim. Po delší cestě zkus ošahat disky kol jestli neni náký horký. www.automedik.cz/kompletni-zeleny.phtml
ja som ich zohnal za cca 600,- Kc teda u nas ale 760,- Sk ...
Kubiii
Multipla 1,6 16V
(dříve Tempra 1,6)
Hodil jsem tam fotku s popiskem. Bohužel jsem to fotil jen tak, že jsem strčil foťák pod auto a zmáčkl spoušť, takže to není ideál, ale vidět je tam všechno podstatný. Pokud jste z Brna nebo okolí a netroufáte si na to, tak v tomto servisu je šikovný mechanik, který pro mě toto řešení vymyslel.
Kubiii
Multipla 1,6 16V
(dříve Tempra 1,6)
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Ty naštěstí nejsou citlivé na zatuhnutí.
Starší lanka bez výstelky na moc dlouho narozchodíš, za pár týdnů to bude to samé
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955