Opravná sada na zadní ramena

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od Tom
Opravná sada na zadní ramena vytvořil uživatel Tom
Ahoj Tipaři, dávám své Tipo znovu do provozu, mám však nutnost vyměnut ložiska na zadních ramenech, nevíte kde sehnat tu opravnou sadu?
Na každý straně jsou dvě kuželíková ložiska, tyčka, gufera.

Dík Tom

Škoda Octavia 1.9TDi Combi cca 100kw/ 300nm
Škoda Fabia 1.4-50kw
Fiat Tipo 1.6-8v DOHC 66kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od machy1186
auto.klucka.cz

podvozek - opravná sada

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od zdendis
ČAU Mužu ti to obědnat a zaslat dobirkou Jestli chceš tak se ozvi na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4 od Tomas-Oaza
polska sada stoji nejakejch 700 na jednu stranu :wink:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 6 měsíců zpět #5 od scherer012
ja som dal za jednu 1200.- sk- originál? Fiat

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #6 od Kracmi
Taky sem jí scháněl ale bál sem se kupovat pers internet takze sem si objezdil tri prodejny tady v okoli a to:

autokelly-cena 2080kc
autobados-cena 1200kc
procar-cena 1600kc

Takze rozdil az 890kc to je teda pálka:D tak jsem ji dneska objednal zitra prijde a bud zitra nebo pres vikend budu měnit:D Hurá :roll:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #7 od Charles
Ahoj tipaři....jsem se chtěl zeptat, zadní náprava se dá štelovat ? Myslim jako sbíhavost a tak, protože se mi sjížděj víc venkovní strany gum na zadní nápravě !!! Někdo mi říkal, že to jde a jinej zase že to nejde, tak sám nevim. Poraďte, díky.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #8 od scherer012
nastaviť geometria na zadnej náprave sa nedá
Ak sa ti opotrebúvajú gumy treba skontrolovať komplet nápravu- tlmiče, ložiská, silenbloky...
:roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

Více
17 roků 6 měsíců zpět #9 od Charles
Ahaaa....tak to abych pomalu začal shánět jinou nápravu :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 6 měsíců zpět #10 od scherer012

Ahaaa....tak to abych pomalu začal shánět jinou nápravu :(

myslím, že to nebude potrebné- možno prídeš na to, že sú opotrebované ložiská v ramenách- opravná sada stojí od 1200.-Sk... :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

Více
17 roků 6 měsíců zpět #11 od Charles
No budu se na to muset podívat....ale spíš si myslím, že ta náprava bude trochu kopnbutá

Více
17 roků 6 měsíců zpět #12 od MichalW
Kdyby byly opotřebovaný ložiska, tak by se sjížděli gumy na vnitřní straně. A jaký máš rozměr pneumatik, nemáš je až příliš široké? Myslím tím nad 195?

Více
17 roků 6 měsíců zpět #13 od Charles
ne mám tam normální gumy, co jsou napsaný ve velkym techničáku. Jsou tam 185/60 R14. Nevim, ale myslim si, že to bude nějak hnutý.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #14 od Kracmi
tak jsem se s kamosem v patek pustil do ty vymeni ty opravny sady no slo to az necekane dobre akorat sme znicily brzdovou trubicku tak sme vyrobili novou...Jo a v tom rameni jsem měl vysipaný ložisko....ted je kolo kolmo k vozovce v zatackach o poznani lepsi a auto uz neni nakloneny...proste parada

Více
17 roků 6 měsíců zpět #15 od tomakecTD
Zdárek,plno lidí z Vás jste tu měnily ty ložiska nebo i celý nápravy,je na to potreba servis nebo to jde i nejak udělat doma? mám namysli něčím auto zdvihnout (jen zadek) a jestli by to nejak slo...třeba v těch 2lidech? já právě nemám prachy na servis, mám tu 1,7D ta náprava uz je hrozná,sháním si celou OK nápravu z 1,4 i.e měla by být prej stejná a namontování celé nápravy by mělo být snažší než vyměnit ty ložiska,mimochodem na kolika šroubech a kde ta naprava je přesně uchycena?:)

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Vygenerováno za 1.716 sekund