Opravná sada na zadní ramena
Já mam jeden problem a na vas vsechny takovou prosbu vymenil sem to ulozeni auto stoji rovne kolo je kolmo ...tohle je ok ale kdys zvednu kolo a zahejbu snim nahoru dolu trochu do strany tak tam furt mam trochu vuly jako ze se to v tom ulozeni hejbe tak vas prosim jestli az budete vyt chvilku cas zvednete auto a zakejvejte zadnim kolem vselijak jestli ucitite nejakou vuli nebo ne!!! DIkes
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Zdárek,plno lidí z Vás jste tu měnily ty ložiska nebo i celý nápravy,je na to potreba servis nebo to jde i nejak udělat doma? mám namysli něčím auto zdvihnout (jen zadek) a jestli by to nejak slo...třeba v těch 2lidech? já právě nemám prachy na servis, mám tu 1,7D ta náprava uz je hrozná,sháním si celou OK nápravu z 1,4 i.e měla by být prej stejná a namontování celé nápravy by mělo být snažší než vyměnit ty ložiska,mimochodem na kolika šroubech a kde ta naprava je přesně uchycena?
Ja si myslím, že jednoduchšie je vymeniť ložiská- pred garážou s kľúčmi a kladivom mi trvala výmena jednej strany asi 4h. bol som tam ja a svokor(dobrý kibic )
nápravu som celú nemenil (a dúfam, že ani nebudem )
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
to si nepotreboval ani jamu?
Iba zdvihák a kozu na podloženie auta
a pekné počasie
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
Fiat TIPO 1,7D r.1989/93 skoro vsetko vymenene........
tipo 1.6 (LPG) - probíhá repase
Tak newim..tady řikáte jak to jde lehce vyndat..ale já prostě nemůžu dostat ven ten hlavní šroub co drží to rameno..jak jste to dokázali..mlátim do něj kladivem a on se ani nehne..???
Ja som mal nejaký sajrajt, čo zmrazením uvoľňuje hrdzu (bohužiaľ neviem ako sa to volá)
po aplikácii toho sajrajtu mi skoro vyskočil sám
najprv šroub pretoč niekoľkokrát dookola- prípadne po ňom udri, ale zhora, aby sa uvoľnil, alebo potom flexi brúska.................
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy