Opravná sada na zadní ramena

Více
17 roků 6 měsíců zpět #16 od Kracmi
no rekl bych ze je jednodusi vymenit ty loziska nepotrebujes na to zadny specialni naradi jen nejakej klic golu kladivo atd......jde to celkem v pohode zvednes tu stranu vozu sundas kolo buben celisti odpojis lanovod br. trubicku ten zadni stabilizator nebo co to je a vyklepnes ten sroub co je v ty opravny sade a cely rameno ti spadne dolu ......nasazeni = postup opačný.

Já mam jeden problem a na vas vsechny takovou prosbu vymenil sem to ulozeni auto stoji rovne kolo je kolmo ...tohle je ok ale kdys zvednu kolo a zahejbu snim nahoru dolu trochu do strany tak tam furt mam trochu vuly jako ze se to v tom ulozeni hejbe tak vas prosim jestli az budete vyt chvilku cas zvednete auto a zakejvejte zadnim kolem vselijak jestli ucitite nejakou vuli nebo ne!!! DIkes

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #17 od paldous
a je potrebny davat dolu buben? neda se k tomu ulozeni dostat bez demontaze bubna a brzdicich lanek a trubek?

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 6 měsíců zpět #18 od scherer012

Zdárek,plno lidí z Vás jste tu měnily ty ložiska nebo i celý nápravy,je na to potreba servis nebo to jde i nejak udělat doma? mám namysli něčím auto zdvihnout (jen zadek) a jestli by to nejak slo...třeba v těch 2lidech? já právě nemám prachy na servis, mám tu 1,7D ta náprava uz je hrozná,sháním si celou OK nápravu z 1,4 i.e měla by být prej stejná a namontování celé nápravy by mělo být snažší než vyměnit ty ložiska,mimochodem na kolika šroubech a kde ta naprava je přesně uchycena?:)

Ja si myslím, že jednoduchšie je vymeniť ložiská- pred garážou s kľúčmi a kladivom mi trvala výmena jednej strany asi 4h. bol som tam ja a svokor(dobrý kibic :D )
nápravu som celú nemenil (a dúfam, že ani nebudem :? )

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #19 od paldous
to si nepotreboval ani jamu?

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 6 měsíců zpět #20 od Kracmi
Jamu nepotrebujes ale bylo by to s ni lepsi my mame dova dve garaze v jedny je jama a v druhy by se daly spravovat dve auta a este hafec prostoru a ve vsem ma otec nejaky jeho"kramy" a musel sem to delat u souseda a buben musis sundat jak jinak si chces to ramenoo odnest na ponk musis sundat trubicku a lanovod a vzdyt na sundani bubnu nic neni

Více
17 roků 6 měsíců zpět #21 od scherer012

to si nepotreboval ani jamu?

Iba zdvihák a kozu na podloženie auta :roll:
a pekné počasie :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

Více
17 roků 6 měsíců zpět #22 od yozif
no a nema niekto zaujem o nove nepouzite montazne komplet sady SILENT BLOKY dva kusy na zadne ramena? menil som celu napravu tak zostali. dalo by sa dohodnut aj na vymene.

Fiat TIPO 1,7D r.1989/93 skoro vsetko vymenene........

Více
17 roků 5 měsíců zpět #23 od Dee!
Tak newim..tady řikáte jak to jde lehce vyndat..ale já prostě nemůžu dostat ven ten hlavní šroub co drží to rameno..jak jste to dokázali..mlátim do něj kladivem a on se ani nehne..???

tipo 1.6 (LPG) - probíhá repase

Více
17 roků 5 měsíců zpět #24 od scherer012

Tak newim..tady řikáte jak to jde lehce vyndat..ale já prostě nemůžu dostat ven ten hlavní šroub co drží to rameno..jak jste to dokázali..mlátim do něj kladivem a on se ani nehne..???

Ja som mal nejaký sajrajt, čo zmrazením uvoľňuje hrdzu (bohužiaľ neviem ako sa to volá) :?
po aplikácii toho sajrajtu mi skoro vyskočil sám :D
najprv šroub pretoč niekoľkokrát dookola- prípadne po ňom udri, ale zhora, aby sa uvoľnil, alebo potom flexi brúska................. :?

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

Vygenerováno za 0.393 sekund