Proč mam vzadu brzdy z Lancie Dedry?
Nevím proč se tomu mýmu způsobu tak bráníš. Vyndaný a nandaný a vyfocený destičky jsou do 40 minut. A máš jistotu. Hlavně nekupuju nějaký laciný sračky. Minimálně Rixenberg, Delphi nebo nejlépe ATE.
ted jsme to tak udelal... teda ne uplně jen jsem sundal kola a obvaloval a zmeril +/-, ale v necem rozdil je. Ja koupil to nejlevnejsi co bylo na sklade, ponevadz naposledy jsme mel (nevim co to bylo za znacku) ale zadek stal 1300,- a predek 1200,- a zadek vydrzel 15000km a predek 6000km, takze ted jsme koupil oboje celkem za 980,- adle me musej vydrzet uplne stejne a i kdyby jen polovinu km, porad na tom vydelam
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Nezapomeň, že zadek se ti sjíždí o hodně méně...není to tak namáhané. takže ten byl měl vydržet déle.
No to je me jasny, ale aby predek vydrzel 6000km a zadek 15000km, je dle mě hodně málo, Je pravda, že nejezdim nejpomaleji, ale rally to taky neni... uvidim jak vydrzej tyhle nejlevnejsi desky...
koukal sem rovnou ze uz kotouce sou v haji
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Nezapomeň, že zadek se ti sjíždí o hodně méně...není to tak namáhané. takže ten byl měl vydržet déle.
No to je me jasny, ale aby predek vydrzel 6000km a zadek 15000km, je dle mě hodně málo, Je pravda, že nejezdim nejpomaleji, ale rally to taky neni... uvidim jak vydrzej tyhle nejlevnejsi desky...
Mám obyč Lucas, a vydržely mi 60 000 8O
Nemáš náhodou drsné kotouče?
Často se to stane když dojedeš nestičky až na kov a poškodí ti kotouč
Těch tvých 15 000 je fakt málo.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Už mám v garáži nové kotouče Brembo Check
Tyhle kotouče mám na Unu a i s nevalnými destičkami RH to brzdí velmi dobře :god:
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Nech uz su katalogy nahradnych dielov hocijako nepresne, originalne cislo dielu by malo v katalogoch vacsinou sediet.
niekedy sa stane, ze FIAT je lacnejsi ako konkurencia. Napriklad u stieracov
ovsem pozor, ani FIAT nema svoje katalogy jednoznacne ...
na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey