Brzdy - brzdove trubicky
Dalsi dotaz mam na pripojeni trubicek na hlavni brzdovy valec. Protoze nektery trubicky uz nejsou original, tak nevim jestli jsou pripojeny spravne. Mam je zapojeny krizem (predni pravy je s levym zadnim a levy predni je s pravym zadnim - mysleno predni dva vyvody a zadni dva vyvody).. Koukal jsem na jiny Tipo a tam to bylo zapojeny zase uplne jinak. Myslim si, ze je to asi jedno, jak se to zapoji, ale radsi se ptam. Podle me by to melo bejt nejspis tak, aby byly predni okruhy napojeny jeden vepredu a druhej vzadu na valci, aby vzdy brzdilo aspon jedno predni kolo, kdyz bude nejakej okruh spatnej..
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
trubičky máš zapojený správně- křížem, regulátor tam má bejt, prožoe jsem když jsem rozřezával starou 1.4 ie bez abs s bubnama, tak ho měla, a jakej matzroš trubiček- to je jen na tobě.. ale z vlastní zkušenosti vím, že kolem zadní nápravy to je vojeb největší..
Dik, to je presne to co jsem chtel slyset Regulator si zkusim sehnat. Trubicky asi teda ty z medi. Jsou lepsi i v tom, ze jdou lip tvarovat. Moc se mi do toho nechce, ale musim to udelat.
ahoj
Ja kdyz jsem menil zadni trubicky,tak jsem sundaval i nadrz,protoze zrovna ten zatezovej regulator jsem nemohl sundat a potreboval jsem ho vymenit,Jinak tady chlapek dela trubicky z medi 1cm/1kč+koncovky
Hm, tak to bude jeste zajimavy Zatim to tam dam bez toho regulatoru, Tak snad to pujde..
Ono taky zalezi, jakej prumer ty trubicky maj.. Jinak koncovky tak 11-15kc..
ahoj
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
ahoj
ahoj
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...;t=3168&start=15
taky jsem s tím měl polízanici
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
člověče další téma
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...;t=3168&start=15
taky jsem s tím měl polízanici
Sry, nevsim jsem si ho
Ty jsi objednal trubicky z toho shopu a oni tam nepasovaly? Uz to mas hotovy? Ja jsem vyndal komplet trubicky a prines jsem je do obchodu a tam mi je udelaj, teda jen je nastrihaj na spravnou dylku podle starejch a nandaj holendry. Naohybat musim sam Tak jsem zvedavej, zejtra by mely bejt..