Brzdy - brzdove trubicky
člověče další téma
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...;t=3168&start=15
taky jsem s tím měl polízanici
Sry, nevsim jsem si ho
Ty jsi objednal trubicky z toho shopu a oni tam nepasovaly? Uz to mas hotovy? Ja jsem vyndal komplet trubicky a prines jsem je do obchodu a tam mi je udelaj, teda jen je nastrihaj na spravnou dylku podle starejch a nandaj holendry. Naohybat musim sam Tak jsem zvedavej, zejtra by mely bejt..
no už to mám podle tech starejch jsem to nedělal to nejde natahal jsem to podle sebe a našel jinou cestu např pod nádrž bych se asi nedostal
držím palce dělal jsem to 14 dní
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ahoj
nevím do mědi bych asi nešel, kdoví co s tím udělá sůl, někde tady jsem se dočetl žě železné nějak v dotyku delají elektročlánek, a z chemických a fyzikálních pokusů si pamatuju že nějak měď a zinek nebo železo společně s nečím spolu reagují a tvoří baterii, možná je to blbost. v práci s měděnýma trubkama dělám denně. no problém. ale něco kyselého a už to oxiduje, ale jestli to nabízejí jako brzdové hadice tak asi ví co dělají. možná jsem blbý.chemici by ktomu řekli vícpuzil bych med,vydrzi naveky,omezovac se bezne daval,a ta delka se da +- odhadnout,kdyz lezis pod autem nez neco delata kdyz je to o trosku delsi nevadi,udela se ohyb vesti a nebo se udela jedna otocka navic
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
nemusel udělaš jinou cestu kratší škoda že nemám net bych ti to nafotil akorát ten výfuk si převěsíšTeď jsem dorazil z garáže, kde jsem dělal taky brzdy. Měnil jsem všechny brzd. hadičky. Předek byl v pohodě, ale zadek byl porod. Mám v zadu kotouče a je tam trubička na karoserii ta jde před 1.hadičku na rameno, kde je trubička, a pak hadička do brzdiče. Nejhorší to bylo pod karoserii rozpojit. Nakonec mi pomohla vzduchová mini-bruska. Objímku hadičky jsem rozbrousil a nakonec to povolilo. Trubičce z koncovkou se nic nestalo. Taky jsou trubičky celý rezavý, ale nemám na to odvahu to vyměnovat. Ten zadej je děsnej. Musel by dolu vejfuk i nádrž a na to nemám čas.
ale je to pakárna
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
mam fiat tempru 16,B
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků