Zadni napravy do A

Více
15 roků 2 měsíců zpět #76 od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: Zadni napravy do A
tak ja mel leve kolo hodne do A a navic po vymene kol to delalo desny pazvuky, no puvodne jsem myslel ze je KO tlumic ale nakonec po cteni tady na foru a konzultaci v servisu bylo jasno ze je KO ulozeni zavesu, opravnou sadu jsem sehnal na AUKRU za 450 , no a v servisu oprava vysla na 900 vcetne materialu (ako nova trubicka k brzde, vazelina atd.)no sam bych to neudelal pac jak predpokladali, neslo to rozebrat a muselo se pouzit hodne, hodne nasili

jinak lozisko tam uz prakticky nebylo a kulicky tam byly volne , ta sada je asi nejaka polska , nebyla prilozena vazelina a ten jeden kovovy valecek byl o 1,5mm delsi takze se brousilo, loziska ze sou taky nejaky polsky ale 4 roky pry to urcite vydrzi, vzhledem k faktu ze dyl jak 4 roky uz Tipko asi nevydrzi je to tak akorat ,

mam toho za 8 let krome motoru vymeneno hodne takze snad jeste 5 let vydrzi, jsem s nim spokojen a dobre mi sedi a celkove je to fajn auti, manzelka ted ma Lagunu z 1998 kombi a teda se mi zda ze je to delany na trpasliky nebo co, mam sedacku tak vysoko abych dobre videl pred sebe a tak a pak je problem jen otocit slunecni clonu na bok protoze pr tom musim dat hlavu pryc, zlaty TIPO

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #77 od Dave_Pv
Odpověděl Dave_Pv pro téma Re: Zadni napravy do A
Ty kola drží pevně, nemají žádnou vůli. Jinak to budu měnit příští týden. Teď jsem vyhlásil STOP ježdění. Už týden to stojí ;-) Ono je to i o hubu. Jedna guma je už na vnitřní hraně na plátno :-( Ještě že jsem si toho všiml ;-)

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire

Více
15 roků 1 měsíc zpět #78 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Zadni napravy do A
to je divný do A na nehejbou se, zkusil si to trochu násilím, třeba zapáčit za rameno nějakým pajzrem, jestli to není jen zaseklý v krajní poloze???

Více
15 roků 1 měsíc zpět #79 od Dave_Pv
Po sundání pružiny a péra už tam vůle byla :-( Jinak jsem to rozdělal, ale bohužel se mi nepodařilo pohnout s tím hlavním šroubem, takže to zavezu do servisu. Njn, na heveru se to dělá špatně :-D

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Fiat uno 45 fire

• jumbo
15 roků 1 měsíc zpět #80 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Zadni napravy do A

Po sundání pružiny a péra už tam vůle byla :-( Jinak jsem to rozdělal, ale bohužel se mi nepodařilo pohnout s tím hlavním šroubem, takže to zavezu do servisu. Njn, na heveru se to dělá špatně :-D

Máš ode mne SZ.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #81 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Zadni napravy do A
Ja tu mam ted jednu Dedru SW se zadni napravou na vyhozeni. Jedno kolo uz ma slusny odklon. Takze to dnes zacnu take delat.

Jo, kdyz s tim nejde pohnout, je to vopruz, ale da se to.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #82 od Dave_Pv
povedlo se mi ho i protočit. Šlo to hrozně blbě, ale spíš to jakoby přeskočilo a zase s tím nešlo otočit, ani to nešlo vyrazit kladivem. Nemám na to vybavení a déle už se mi nechtělo dělat před barákem ocasa :-)

Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Fiat uno 45 fire

Více
15 roků 1 měsíc zpět #83 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Zadni napravy do A
už jsem to měnil, auto normálně na špalku, když koupíš jednu z nejlevnějších opravných sad, přežije ti to celé auto, v sadě jsou i ty šrouby tak že rozbrusem to jde taky,
jeden jse pižlal rozbrusem a duhý jsem odkroutil s tatíkem, já ležel pod autem, držel klíč ať nesjede a tatík ořech s tyčkou a na ní trubku po které skákal..
www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=11185

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #84 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: Zadni napravy do A
Jo jo, je to pěkná pakárna... nedělal jsem to (tušiljsem že to nebude med) ale chlápek ze servisu říkal že to byl děs běs to povolit a že taky na to bral rozbrusku.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Vygenerováno za 1.874 sekund