Jak mi nebrzdí Temrpa
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
edit:a když odvzdušnuješ stříká kapalina ze všech odvzdušnováků?
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
to sičení se ozývá jen při pohybu pedálu dolů ? mohla by to být pouze manžeta která je někde u pedálu a vyfukuje vzduch. Už jsi kontroloval ty třmeny ? jestli chodí dobře pístek a jestli není zarezlé plovoucí uložení ?
...ano zvuk je len pri stlaceni pedala dolu...trmene vyzerajú byť dobre chodili celkom lahko ked som menil platne tak som ich kontroloval a bolo to v poho...asi to rozoberiem este raz a poobzeram to...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
jestrli spíš nebudeš mít někde zmačknutou trubku a zanou vzduchovou bublinu,to bych se ani nedivil že ti to nejde odvzdušnit
edit:a když odvzdušnuješ stříká kapalina ze všech odvzdušnováků?
...no trubky som zbezne vizualne skontroloval a nevsimol som si nič nezvyčajne...z niektorých kolies pri ovzdušnovani kvapalina nevystrekne len tak slabo síka... a ide strasne mútna a vidno v nej nejake ako keby ciastocky kovu taky kovovy prach...
....edit: a to som menil celu kvapalinu za novú...zrejme tam niečo ostalo...
...edit 2: a čo tak skúsit postelovat tú srobku ktorou sa nastavuje chod pedala tá ktora je za HBV ked sa zloži dolu
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
striknout, pokud jen tak potece mas podle mne pricpane hadice.
Podle toho co jsi psal na zacatku by to tomu nasvedcovalo.
meky pedal = vzduch, to znamena, ze namas odvzdusneno, tekze ten hlavni
brzdovy valec pousti, mne se to stalo taky
Po repasi trmenu jsem odvzdusnoval a porad meky pedal. Tak jsem vyhodil
HVB a poustel brzdovku.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
2- no tak sa mi to nejako podarilo odvzdušniť chod pedala som nastavil šrobkou a je to trošku lepšie (ale ja cem jedovate brudy nie takyto čaj)
3- nefunguju mi samostavy na bubnoch v zadu ako to ma byť poskladané : nastavim to ručne a po par zabrzdeniach sa mi to vrati nazad :
4- zadne hadice mam dosť popraskané,može to robiť galibu : nove neviem nikde kúpiť maju len nejaké za 1000sk
5- HBV po repasii ,ale aj tak ked zatlačím na pedal tak ho stisnem až takmer na podlahu :
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Ja jsem mel podobny problem jako Ty, brzd. pedal se propadl az na podlahu, avsak po par desitkach slapnuti si to sedlo a samostavy si nasly svoji polohu.
2MichalTipar: kotouce se soustruzi, ne frezuji. Toto jsou zcela rozdilne technologie!
2Skypan: Soustruznik to staci na jedno upnuti, jinak se to neda delat a nikdy by jste to uz nesrovnali - rovinnost by byla mimo
NE1- a nemože sposobovat slabe brzdenie aj to ze na predok som dal hadice z favorita a v nich je o mnoho menši priemer diery takže to nemusí mať dostatočny tlak :
pokud mas puvodni HBV tak si2- no tak sa mi to nejako podarilo odvzdušniť chod pedala som nastavil šrobkou a je to trošku lepšie (ale ja cem jedovate brudy nie takyto čaj)
nemel stelovat tim sroubkem, ted se ti muze stat, ze to bude pribrzdovat. ty jsi nemenil HBV tak mela zustat vule jaka byla.
To ze se ti samostav vrati by zanmenalo, ze mas rohatku naopak, jak dalece si ty samostavy rozebiral? Mam v garazi svoje dva starsi samostavy, tak ti je fotnu jestli chces.3- nefunguju mi samostavy na bubnoch v zadu ako to ma byť poskladané : nastavim to ručne a po par zabrzdeniach sa mi to vrati nazad :
ne ja je menil a bylo to za nejakych 200-300CZK, jestli jsou pricpane poznas tak, ze vysroubujes odvzdusnovak a zamcknes, brzdovka musi4- zadne hadice mam dosť popraskané,može to robiť galibu : nove neviem nikde kúpiť maju len nejaké za 1000sk
striknout a ne jen tak vytekat
Taky jsem porad odvzdusnoval, az jsem vymenil HBV byl pokoj, jinak5- HBV po repasii ,ale aj tak ked zatlačím na pedal tak ho stisnem až takmer na podlahu :
jsem mel pedal jak pises, az dolu
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
No Augustine chtěl bych vidět machra soustružníka který by dokázal na soustruhu vytočit tuhle drážku...2MichalTipar: kotouce se soustruzi, ne frezuji. Toto jsou zcela rozdilne technologie!
Nejsem sice strojař, ale kam mé znalosti dosahují, tak bych řekl, že tohle se frézuje...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
CNC freza-pokud se jedná o drážkuNo Augustine chtěl bych vidět machra soustružníka který by dokázal na soustruhu vytočit tuhle drážku...2MichalTipar: kotouce se soustruzi, ne frezuji. Toto jsou zcela rozdilne technologie!
Nejsem sice strojař, ale kam mé znalosti dosahují, tak bych řekl, že tohle se frézuje...
to Augustýn:zamozřejmě kotouč se ztáčí na jednou,já mluvil o srovnání kotouče v hlavě sostruhu,před samotným ztáčením
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD