Kovový zvuk pří prudkém rozjedzdu...
Jde mi o následující:
Když se prudčeji rozjedu ( tzn. občas i se zapísnkáním kol ) ozve se sem tam dost nepříjemnej kovovej zvuk, jako kdyby byl někde povolenej šroub, něco se hnulo a pak to narazilo do závitu toho šroubu ( nebo to mi to aspoň připomíná)... Kola jsou utažený co to jde, a co jsem měl možnost zkusit tak se nehejbou ani do stran... Pokud by někoho napadlo co by to mohlo být, budu vděčnej za každou radu...
S pozdravem F@ster
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
ten by to dělal i při rychlejším řazení. om píše jen rozjezd.Silentblok.
kontroloval jsi brzdové třmeny ? stalo se mi to na 1.6 špatně jsem dotáhl jeden šroub a on se vyklepal .Při brždění to nebylo poznat , jen při brždění na zpátečku , ale rány to dělalo - o ráfek .ozve se sem tam dost nepříjemnej kovovej zvuk
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Zdravím všechny přítomné, řeším teď malý problém, snad jsem podobné téma nikde nepřehlídl ( a pokud ano tak se omlouvám )...
Jde mi o následující:
Když se prudčeji rozjedu ( tzn. občas i se zapísnkáním kol ) ozve se sem tam dost nepříjemnej kovovej zvuk, jako kdyby byl někde povolenej šroub, něco se hnulo a pak to narazilo do závitu toho šroubu ( nebo to mi to aspoň připomíná)... Kola jsou utažený co to jde, a co jsem měl možnost zkusit tak se nehejbou ani do stran... Pokud by někoho napadlo co by to mohlo být, budu vděčnej za každou radu...
S pozdravem F@ster
mě to dělá taky při prudkém rozjezdu a nebo když zahejbu volantem do stran hodně rychle.....a co to dělá nevim zkoušeli jsme výfuk...nic kámoš mi kontroloval všechny kola...nic.... takže zatim nevim...pak mi ten zvuk na chvíli ustal a teď je zase zpátky
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Nech kamaráda přidat prudce plyn a koukni jak ti chodí motor v kastli, pokud ti celý popoběhne tak ...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
Začalo to tím, že jsem se prudce rozjel na hájích a to jsem to slyšel poprvý ( to bylo nejsilnější až jsem se lekl že mi někde něco upadlo), pak už to cinká od tý doby...
Velmi pravděpodobné mi přijde co psal TooM-As, protože se měnila jedna poloosa a sundavala se samo i brzda a když zatáčim a trochu přibrzdim tak tam něco vrže ... Ale kola se nehřejou
2 TDGT: Ne právě že ne, když jedu, uberu a přidam tak to necinkne, jen na rozjezdu...
když zatáčim a trochu přibrzdim tak tam něco vrže ... Ale kola se nehřejou
Mně se ozýval takový šustivý zvuk při zatáčení na jednu stranu a dělala to brzdová destička.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
na fiate mi to robilo rozsypané ložisko v náboji predného kolesa
pri brzdení mi pritláčalo kotúč na strmeň
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Může to bejt i silemblok,ale pokud mám pravdu,tak s tím moc rychle nejezdi a už vůbec né do zatáček.Může se ti i seknout kolo.Většinou se ze začátku ozívá jen v zatáčce při záběru.Nejdřív zkus jiné možnosti co ti radili ostatní,tuhle nech jako poslední.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW