Kovový zvuk pří prudkém rozjedzdu...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #16 od Jenda
že klepe v zátáčce podle rychlosti otáčení kola.Zkus projed zatáčku na dvojku a pak na trojku,bude to stejný zvuk,ale bude klepat rychlejc.Většinou klepe jen když zatáčíš na jednu stranu. Pokud klepe do obouh zatáček,tak už je to dost velkej rysk s tím jezdit.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #17 od Freedom
a když klepat nebude ale ten zvuk to nějakej divnej vydává???dneska když sem to zvedal na zvedák a kola se mi zvedli nad zem tak v tom pravym nějak chrouplo

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 7 měsíců zpět #18 od Jenda
hm,nevím,těžko říct po netu co s tím je,jsou to jen úvahy s osobních poznatků.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #19 od Freedom
jj nejhorší je že teď neni vůbec čas....nová přítelkyně :lol: a do toho matura a vlastně ještě simson...po matuře to bude něco za tebou kdyžtak sjedu to neni daleko tak co...ale ten zvuk je takovej nevim no.....do zatáček to snad nic nedělá jenom když se prudčejc rozjedu a nebo když zehejbu rychle doleva a doprava

Více
16 roků 6 měsíců zpět #20 od Freedom

že klepe v zátáčce podle rychlosti otáčení kola.Zkus projed zatáčku na dvojku a pak na trojku,bude to stejný zvuk,ale bude klepat rychlejc.Většinou klepe jen když zatáčíš na jednu stranu. Pokud klepe do obouh zatáček,tak už je to dost velkej rysk s tím jezdit.

hele tak sem zlkoušel ale dělá mi to pouze na 2 a na 4.....jak je to možný????a mlátí to i když jedu rovně ale to ne moc a když jedu do prava tak je to dost hrozný.... :cry: :( :twisted: :?: :lol:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #21 od Tonny Tempra SW
a nahodou nemas rozmlatene loziska kolies,aj to pekne klepe aj ked ides rovno,vecsi zatah a v zatacani to roby ties,to je len taka moja myslienka.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 6 měsíců zpět #22 od Freedom

a nahodou nemas rozmlatene loziska kolies,aj to pekne klepe aj ked ides rovno,vecsi zatah a v zatacani to roby ties,to je len taka moja myslienka.

neeee ložisko je tam nový......takže to nebude ramena sou taky nová takže nevim.....ale že se mi to klepe i na volantu a i řadička

Více
16 roků 6 měsíců zpět #23 od hawran
silebblok na prevodovce

Více
16 roků 6 měsíců zpět #24 od Freedom
to taky existuje????

Více
16 roků 6 měsíců zpět #25 od Tonny Tempra SW
jasne aj ja mam ten silentblok v haji,mne to klepne ked sa prudsie rozbehnem so 4 na 5 ale neroby to inak ine zvuky.Akurat mi dost klepe a bucha sedlo praveho predneho tlmica,to trosku zatocim aj ked idem rovno to je des ale pri rozjazde mi to nebucha,apropo ja sa zas nerozbieham podlaha a dym s kolies,asi to skusim a poviem ti ci tie naznaky tam budu,len tak skus sa pozriet na uchytenie tlmica s hora a ci mas ten srob co sa dotahuje tlmic v strede alebo bokom.mozno tam je problem.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 6 měsíců zpět #26 od Freedom
tak dneska sem zase začalů jezdit......řadička klepe na 2 a na 4....když jí podržim trochu vzadu tak je to ok.....a když do toho začnu zatáček do prava tak to začne dělat víc.....jinak když rozhejbu auto doleva a doprava tak se zespoda ozývá jako kdyby bylo nběco uvolněnýho a naráží to na jednu stranu a na druhou....podotýkám vejfuk to neni

Vygenerováno za 0.404 sekund