Mlácení nápravy .. vyřešeno =)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #46 od bjukemen
...tak vymene aj horne uloženie tlmičov a aj ložiska a stale tam niečo kovolo klepoce...zrejme to bude volny čap v tehlici (ako mi povedal Skypan) :cry:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #47 od Libor
Je to spíš jako cvakání ? Mohlo by být vymlácené uložení tyček v brzdičích.... zřejmě to mám taky tak...sice mám v háji čepy na ramenech (které mi ve čtvrtek budou v sevisu měnit) ale myslím že i tak to potom bude cvakat... když přibrzdím tak to slabší cvakání zmizne a je slyšet jen silnější mlácení od kuláků... řeší se to tady
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...f067f83c9ddf2ff64943

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 6 měsíců zpět #48 od Předseda
Tak dneska jsem objednanej zase na výměnu ramen na přední nápravě. Trpěj na to mrchy, trpěj. Ovšem není divu - auto jsem koupil v létě a bylo v pohodě. Teď po třičtvrtě roce na našich silnicích v tom mlátí jak v žebřiňáku :evil:

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #49 od Pumpa
tiez mam podobny problem .... taky hnusny kovovy zvuk pri prechadzany nerovnosti ale nie vzdy .... tiez som rozmyslal nad hornym ulozenim tlmicov alebo doraz tlmica ale tie su v poriadku ... a je to tam dost biedne hlavne na lavej strane tam mi cely skelet minuly rok zhrzdzavel a tlmic bol pol na pol vonku (pritom prava strana nic ani len naznak hrdze) ..... musel byt prevareny a pravdu poviem bojim sa tie tlmice vymenit ... mam pocit ze ich spet nenasadim ... jedine co sa este odvazim vymenit su veci ako cepy maximalne ramena a silentbloky ... naviac sa neodvazim vzdy mam pocit pri kazdej povolenej srube na mojom tipatku ze bud zlomim niekde v strede srubu alebo pretocim zavit pri demontazi.

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 5 měsíců zpět #50 od michal_tipar
mě kovově bouchal doraz předního tlumiče, v horní části už neplnil svoji funkci a krásně si kovově cvakal...

Vygenerováno za 1.848 sekund