Ramena, těhlice..? Prapodivná oprava.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Áno. Ale mě jde teď o těhlice, jestli jsou zaměnitelný 15 a 17 mm, když to mám tak zprasený, nevím jestli tam neměnili ještě něco.. A doplním - těhlice se prodává i s ložisky, nebo bez nich? Je to hnusná práce, a řešil jsem to v jiným tématu, ale nikdo mi tam už neodpověděl, a já nevím jestli si myslíte že bych to měl mít na obou stranách stejný, a jestli bych to tedy měl vyměnit, a jestli se na to nevykašlat, a jestli ty 17mm čepy jsou lepší, a asi jo protože jsou větší, a jestli tu někdo má takový těhlice, a jestli by je pustil za nějakou kačku, a abyste mě politovali, protože Leošek, zeťák tý paní co prodávala to Tipo, byl automechanik, a nebyl to, byl to pacholek kterej na auto kašlal, a jenom jezdil, a nabořil to, a já to teď všechno dávám dohromady, a mám to auto rád, a nechápu jak se k tomu může někdo tak chovat, a pořád se to s..e, a.... :dead: :total:hmm neresil si to uz nekde v jinym tematu tady ten problem s ramenem?
stiglitz.
/////
zeťák tý paní co prodávala to Tipo, byl automechanik, a nebyl to, byl to pacholek kterej na auto kašlal, a jenom jezdil, a nabořil to
To mě nepřekvapuje, nejhorší zbastleniny jsou vždycky po automechanicích, jsou to prostě prasata a auta opravují tak, že tam prostě strčí to, co se jim válí pod ponkem nebo co jim přepustí za pár šupů známý z vrakárny.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
stiglitz.
/////
To mě nepřekvapuje, nejhorší zbastleniny jsou vždycky po automechanicích, jsou to prostě prasata a auta opravují tak, že tam prostě strčí to, co se jim válí pod ponkem nebo co jim přepustí za pár šupů známý z vrakárny.
nič som nečítal :-$ (
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
jestli to jde o to nacpat 17mm rameno do 15mm těhlice tak nejde , a pokud naopak tak jsi sebevrahÁno. Ale mě jde teď o těhlice, jestli jsou zaměnitelný 15 a 17 mm
já bych řek že novou těhlici už nekoupíštěhlice se prodává i s ložisky, nebo bez nich?
měl bych 15mm těhlice i ramena ale víc v inzerátujestli by je pustil za nějakou kačku
jinak výše jsem psal že měnít ma 17mm ale to je hlavně z důvodu použití 16V brzdových třmenů pro které jsou potřeba jiné těhlice a pro ty zase 17mm rameno.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
no mozna u vas to tak funguje
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Ano, inzerát jsem četl, ale výše uvedené věci nemám, leda... Více v SZ
stiglitz.
/////
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
stiglitz.
/////
no mozna u vas to tak funguje
Bohužel jo.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Dobře, tímto se omlouvám všem zde přítomným automechanikům, kteří neokrádají zákazníky na hodinách, nemontují do opravovaných aut díly z vrakárny za cenu nových, dávají si na práci záležet a dělají ji poctivě, při prodeji ojetiny pravdivě informují kupujícího o všech jejích mouchách.
Tito automechanici jistě nejsou prasata, naopak jsou poctiví řemeslníci.
Stačí?
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...