Alternativne Disky

Více
15 roků 9 měsíců zpět #1 od Ynrab
Alternativne Disky vytvořil uživatel Ynrab
Zdravim
Mam Tipovku a chcem dat na nu 15´´ kolesa ale v tp mam len 14.
Skusal som rozne pneuservisi kde by mi mohly dat certifikat na vacsie kolesa zial nepochodil som , tak som sa obratil na slovenskeho distributora znacky fiat a tu je problem mam uradne pridelene cislo karoserie a oni na to aby mohli mi vydat potvrdenie potrebuju vidiet original stitok vraj im staci fotka , tak vas chcem poprosit ci by mi niekto neposlal fotku stitka hoci aj z odhlasenej tipovkyale diesel oni to chcu poslat az do Turina.Alebo mi poradte ako dat dopisat tie kolesa do tp.Po pripade neviete mi zohnat to potvrdenie??
tu je moj mail ***Macob@zonam.sk ***
Dakujem

Fiat Tipo 3dv. 1,9 td
moj zlatucky Traktorik

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #2 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma kola
nezkoušel jsi zajít na doprvní inspektorát a za nějaký poplatek nechat alternativu zapsat do TP? nechci kecat, ale myslím že takhle nějak to funguje u nás

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od Ynrab
Odpověděl Ynrab pro téma Re: Alternativne Disky
Prave koly tomu potrebujem ten certifikat bez toho mi toho mi tam nic nenapisu, zial je to smutne , ked by som mal ten certifikat tak tam mozem ist a za 100 korunovy kolok mi to tam dopisu
Je to birokracia :cry:

Fiat Tipo 3dv. 1,9 td
moj zlatucky Traktorik

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od michalkulistak
a ty nemáš na autě štítek s číslem karoserie- je vyražené i na pravém uložení tlumiče?, dyt to číslo je i v TP = VIN

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #5 od Ynrab
Odpověděl Ynrab pro téma Re: Alternativne Disky
mam uradne pridelene cislo karoserie, vsetky strare stitky odstranili
:(

Fiat Tipo 3dv. 1,9 td
moj zlatucky Traktorik

Více
15 roků 9 měsíců zpět #6 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: kola

nezkoušel jsi zajít na doprvní inspektorát a za nějaký poplatek nechat alternativu zapsat do TP? nechci kecat, ale myslím že takhle nějak to funguje u nás

Já už jsem to 2x zkoušel, ale prostě bez cerifikátu s razítkem fiatu a přesně VINem auta ti to nenapíšou. Já chtěl jestli by mi nenapsali aspoň širší gumy 185/60 R14, protože mám v TP jenom jediný rozměr 165/65 a ani žádnou alternativu tam nemám :(
Mimochodem sám chlap na DI mi řekl, že s fiaty je problém, že nechce nijak vyjít vstříc lidem a nepovolí nic, že to stojí spoustu dopisů a peněz, ale ničeho tím člověk nedocílí.....takže jsem se s tím smířil a budu jezdit na 185kách dál, policajti snad kvůli tomu nic neřeknou, ale teď jdu na STK a tak sehnat kola podle TP.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #7 od michalkulistak
hmm, nevěděl jsem to jistě.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #8 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Alternativne Disky
ja mam v TP dva rozmery, 175/65 a 185/60 a abych lital jak vul jen kvuli omu abych mel zapsany vetsi kola v TP to bych se vykaslal, stejne mam doma ruzny sady gum tak snad 1 za dva roky to prezuju nebo hodim zimaky a je,vzdyt je to otazka 20 minut

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #9 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Alternativne Disky
Mám tam psaný jak čtrnáctky tak patnáctky.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #10 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Alternativne Disky
To TDGT: jo protože máš TD, tak máš širší gumy, to je kvůli váze, u TD jsem to taky tak měl

To stiglitz: to jsem u tipa ještě neviděl, aby tam byly napsané 15" kola pokud to nebyl 2.0 16V, kde nejdou dát menší kvůli třmenům

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 9 měsíců zpět #11 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Alternativne Disky

To TDGT: jo protože máš TD, tak máš širší gumy, to je kvůli váze, u TD jsem to taky tak měl

To stiglitz: to jsem u tipa ještě neviděl, aby tam byly napsané 15" kola pokud to nebyl 2.0 16V, kde nejdou dát menší kvůli třmenům

to je mi jasny jen pisu jaky tam ma rozmery,a celkem me prekvapuje ze ty tm mas jen jeden rozmer :(

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #12 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Alternativne Disky

to je mi jasny jen pisu jaky tam ma rozmery,a celkem me prekvapuje ze ty tm mas jen jeden rozmer :(

Jo taky jsem se snažil jim to vysvětlit na DI u nás, ale prostě prej bez papíru to nelze, takže já mohu správně jen na 165kách :( přitom kurva jsou asi blbý, když dáš 185ky, máš mnohem větší styčnou plochu kolo/vozovka a tak je účennější brždění a průjezd zatáčkou je bezpečnější, nedojde hned ke smyku atd.....no nejde mi to do hlavy :evil:

Více
15 roků 9 měsíců zpět #13 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Alternativne Disky

Zdravim
Mam Tipovku a chcem dat na nu 15´´ kolesa ale v tp mam len 14.
Skusal som rozne pneuservisi kde by mi mohly dat certifikat na vacsie kolesa zial nepochodil som , tak som sa obratil na slovenskeho distributora znacky fiat a tu je problem mam uradne pridelene cislo karoserie a oni na to aby mohli mi vydat potvrdenie potrebuju vidiet original stitok vraj im staci fotka , tak vas chcem poprosit ci by mi niekto neposlal fotku stitka hoci aj z odhlasenej tipovkyale diesel oni to chcu poslat az do Turina.Alebo mi poradte ako dat dopisat tie kolesa do tp.Po pripade neviete mi zohnat to potvrdenie??
tu je moj mail ***Macob@zonam.sk ***
Dakujem

ja som toto riesil minuly rok. z fiatu mi prislo potvrdenie na dobierku za ktore som musel zaplatit 2500,- Sk a az potom som sa mohol pozriet ake mi tam vlastne tie gumy zapisali. mal som 1,4 a chcel som to prave koli tomu ze som chodil na aute na 15" pneumatikach. tie 15" palcove pneu ti tam nedopisu ani keby si co robil. najvecsi rozmer mi tam povolili 186/60 R14. a tie co som tam chcel s tymi som u nich bohuzial nepochodil. takze ak nechces zbytocne vyhadzovat peniaze tak sa na to vykasli a jazdi tak dalej aj bez zapisu v TP. ked ta zastavia policajti tak si mozno rozmeri pneu ani nebudu pozerat a ked hej tak to skusat nejako zo zelenimi uhrat :lol:
ale oficialne tam tie 15" pneu na 1 000 000 % nedostanes do TP. je to svinstvo ale bohuzial je to tak :wink:
a co sa tyka uplacania na urade tak s tym moc nepochodis lebo ty co tam robia potrebuju k tomu dodatocnemu zapisu prave tp potvrdenie od fiatu a bez neho si z nich nikto nezoberie na triko ze ti to tam dopisoval nelegalne. tot vse odo mna a mojich skusenosti so zapisom pneu :D

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
15 roků 9 měsíců zpět #14 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Alternativne Disky

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #15 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: Alternativne Disky
Ked sa budes akokolvek snazit tak do TP nedostanes zapis na 15 kola.Ja uz v pivnici mam 15 a tie aj na auto pojdu bez zapisu.Vecsinou to policajti nekontroluju ale moze sa stat,tak sa to pokusim neako uhrat.Fakt ani ja nepochopim to rozmyslanie kompetentnych ludi o jazdnej a brzdnej bezpecnosti auta s tenkymi gumamy a sirsimi gumamy.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Vygenerováno za 0.491 sekund