Alternativne Disky

Více
15 roků 8 měsíců zpět #16 od command
Odpověděl command pro téma Re: Alternativne Disky
Ja chodim na 15" stale okrem zimy vtedy tam mam rafky 14" inak nonstop 15". Uz ma zastavovalo kopu policajtov aj havarky boli a nikdy mi nikto nic na to nepovedal :roll: Mozno to bude aj tym ze mam stary technicky a tam su rozmery napisane neni tak to nemaju ani jak porovnat a velky nenosim

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #17 od misiak
Odpověděl misiak pro téma Re: Alternativne Disky
ja mam zapisane 15" aj 16", ktore vyzeraju na tipe naozaj ako kolesa ktore tam jednoducho patria :twisted:
jedine co ti pomoze je mat znameho na policii, ktory ti dokaze zapisat skoro vsetko :oops: aspon tak to fungovalo u mna uz s viacerimi autami...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #18 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: Alternativne Disky
Po 1.mesiaci jazdeni na 15 kolesach som dostal 1.pokutu za rozmer a sirku kol (16€ :evil: ).Ked ma policajt zastavil tak nesiel po nicom inom ale hned si vypital osobne doklady a technycky od auta,pozrel ake mam v technyckom zapisane alternatyvy kolies a kedze tam 15 vobec nefigurovali tak som sa pokute nemohol vyhnut :roll: .Mozno tomu trosku dopomohlo ze mam na nich 195/45 a tie su dost okate.Zatial este ostavam na 15 a uvidim ci sa este neaka ta pokuta pritrafi :wink: .Normalne mi ani nechcel vratit technycky a ked by som sa zacal vyhybat zaplatenia pokute na mieste tak ti moze policajt kludne zadrzat aj vodicsky a daju ti ho az vtedy ked zaplatis pokutu a s ustrizkom o zaplateni si ho potom mozes ist vyzdvihnut na dopravny inspektorat.
Nie ze by sa starali o to aby znizili pocet dopravnych nehod ale ony idu iba po pokutach aby dostali co najviac penez od nas vodicov :twisted:

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 7 měsíců zpět #19 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma pokuta

Po 1.mesiaci jazdeni na 15 kolesach som dostal 1.pokutu za rozmer a sirku kol (16€ :evil: ).Ked ma policajt zastavil tak nesiel po nicom inom ale hned si vypital osobne doklady a technycky od auta,pozrel ake mam v technyckom zapisane alternatyvy kolies a kedze tam 15 vobec nefigurovali tak som sa pokute nemohol vyhnut :roll: .Mozno tomu trosku dopomohlo ze mam na nich 195/45 a tie su dost okate.Zatial este ostavam na 15 a uvidim ci sa este neaka ta pokuta pritrafi :wink: .Normalne mi ani nechcel vratit technycky a ked by som sa zacal vyhybat zaplatenia pokute na mieste tak ti moze policajt kludne zadrzat aj vodicsky a daju ti ho az vtedy ked zaplatis pokutu a s ustrizkom o zaplateni si ho potom mozes ist vyzdvihnut na dopravny inspektorat.
Nie ze by sa starali o to aby znizili pocet dopravnych nehod ale ony idu iba po pokutach aby dostali co najviac penez od nas vodicov :twisted:

vy máte v malém techničáku rozměr gum? nebo ssebou musíte vozit i velký techničák?

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #20 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: pokuta

vy máte v malém techničáku rozměr gum? nebo ssebou musíte vozit i velký techničák?

...my nemame maly a velky techničak mame jeden skladaciu A4 a tam je všetko...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 7 měsíců zpět #21 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma pokuta
aha, no tak to je pěkný výdrb

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #22 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Alternativne Disky
To ja mam na tipu v technicaku psano tohle 175/65 R14 82T a 165/65 R14 79T ale budu davat vetsi protoze budu mit 16 kolesa tak jsem zvedav co mi zdeli na urade

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 7 měsíců zpět #23 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Alternativne Disky

budu mit 16 kolesa tak jsem zvedav co mi zdeli na urade

Pošlou tě k šípku, musel bys mít papír s razítkem od fiatu, kde by bylo přesně uvedený VIN tvýho auta. Už jsem se na to ptal a to jsem chtěl napsat jen gumy, protože mám v TP jen jeden rozměr a žádné alternativy :? A získat ten papír je na dlouho a stejně ti větší průměr ráfků nepovolí :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #24 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Alternativne Disky
no tak to resit jak to dela vetsina lidi proste pred stk prehodit a je to kdyz to nejde zakonove tak to pujde nezakone

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 7 měsíců zpět #25 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: Alternativne Disky
Presne tak,u nas s nami vydrbali az taky alabaster :twisted: ,jedine co je dobre tak nemame v tom velkom harku teda technyckom od auta zapisane cislo motoru,motor je povazovany za suciastku takze to je dobre bo ja mam zapisany motor 1,9 d 48 KW a v aute mam 1,9 Td 66 KW,ale takto aspon platim zakonnu poistku 2800 sk a inak by som mal 8000 sk.(teraz v eurach samozrejme).

S tym zapisom inych alternatyvnych diskoch sa veru neda pochodit nikde,nik ti to neurobi a ani Fiat ti nevyhovie ak by si o to poziadal.Uvidim ako sa mi bude darit dalej :wink: .

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 7 měsíců zpět #26 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Alternativne Disky
v malým tp nejsou psány rozměry a velký tp s sebou nikdo nevozíme,
tak že pokud tam nedáte něco brutálního tak u polišů nevyprovokujete zájem o jakékoliv bádání...
já mám na autě 185/65/14 a malinko mě mrzí, že jsem si tenkrát nekoupil 195/65/14 ještě by tam vlezly, je to na poloměru jenom 6,5 mm větší ale měl jsem malinko obavu co by to dělalo v zatáčkách a při brždění,
ve velkém tp je psané nemám a stejně s nimi půjdu na stk, na cestě mi nikdy poliši nic na gumy neřekli, mají spoustu jiných starostí za co drátovat lidi

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #27 od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: Alternativne Disky
tak já mam 1,6 a v hlavní sekci velkyhoTP mam uvedeno 165/70 R13 76S + 5Jx13

ale dodatečný (již od pův. majitelů) mám 165/65 R14 78S + 5J14 a 195/50 R15 D4 + 6Jx15LS u těch 14 mě ale zaráží ráfek jen 5J když k nížce jak na to je uvedeno pro 14" 5,5J a ty také teď hodlám pořizovat takže na STK jedině s jiným ráfkem (zimni kola) navíc ráfky co používám teď 7 let jsou 14 fiaťácký a jsou taky 5,5J na STK jsem vbyl vždy osobně a nikdo mi nic neřekl

Více
15 roků 4 měsíců zpět #28 od speed1111
Odpověděl speed1111 pro téma alternativny rafky
Zdravim ja mam na svojom TIPE 16-stky a vyzera to mocne predne mam 205,45 a disk tam je 7,5J a zadne su 215,40 a disky su 9J akurat co ma stve ked veziem vzadu niekoho a prejdem cez niaky prehup tak chytam gumy o blatnik a ten ich reze.Poradte ako to vyriesit aby ich nerezalo.Zatim dik

Více
15 roků 4 měsíců zpět #29 od command
Odpověděl command pro téma Re: Alternativne Disky
Inak neviem ci je to pravda ale teraz chodi reklama na alu rafky(niekde v radii som pocul) ze ak si ich kupis tak ti daju aj certifikat aby si ich mohol zapisat do TP, ci je to pravda neviem ale urcite to stoji za zistenie a popripade sa dohodnut len na certifikate za poplatok.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #30 od robo22000077
Odpověděl robo22000077 pro téma Re: Alternativne Disky
ja som kupoval kola v dansku a ked som si pytal kola na tipo tak mi ponukli 15/ky,16/ky a 17/ky,tam si mozes dat na auto ake chces kola a nikoho to nesere.ja mam na tipe 15ky 225/45 a tiez som uz dostal pokutu,ale nevymenim ich za mensie,v zakrutach sedi ako na kolajniciach.

Vygenerováno za 0.532 sekund