Alternativne Disky
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
jedine co ti pomoze je mat znameho na policii, ktory ti dokaze zapisat skoro vsetko aspon tak to fungovalo u mna uz s viacerimi autami...
Nie ze by sa starali o to aby znizili pocet dopravnych nehod ale ony idu iba po pokutach aby dostali co najviac penez od nas vodicov
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
vy máte v malém techničáku rozměr gum? nebo ssebou musíte vozit i velký techničák?Po 1.mesiaci jazdeni na 15 kolesach som dostal 1.pokutu za rozmer a sirku kol (16€ ).Ked ma policajt zastavil tak nesiel po nicom inom ale hned si vypital osobne doklady a technycky od auta,pozrel ake mam v technyckom zapisane alternatyvy kolies a kedze tam 15 vobec nefigurovali tak som sa pokute nemohol vyhnut .Mozno tomu trosku dopomohlo ze mam na nich 195/45 a tie su dost okate.Zatial este ostavam na 15 a uvidim ci sa este neaka ta pokuta pritrafi .Normalne mi ani nechcel vratit technycky a ked by som sa zacal vyhybat zaplatenia pokute na mieste tak ti moze policajt kludne zadrzat aj vodicsky a daju ti ho az vtedy ked zaplatis pokutu a s ustrizkom o zaplateni si ho potom mozes ist vyzdvihnut na dopravny inspektorat.
Nie ze by sa starali o to aby znizili pocet dopravnych nehod ale ony idu iba po pokutach aby dostali co najviac penez od nas vodicov
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
vy máte v malém techničáku rozměr gum? nebo ssebou musíte vozit i velký techničák?Po 1.mesiaci jazdeni na 15 kolesach som dostal 1.pokutu za rozmer a sirku kol (16€ ).Ked ma policajt zastavil tak nesiel po nicom inom ale hned si vypital osobne doklady a technycky od auta,pozrel ake mam v technyckom zapisane alternatyvy kolies a kedze tam 15 vobec nefigurovali tak som sa pokute nemohol vyhnut .Mozno tomu trosku dopomohlo ze mam na nich 195/45 a tie su dost okate.Zatial este ostavam na 15 a uvidim ci sa este neaka ta pokuta pritrafi .Normalne mi ani nechcel vratit technycky a ked by som sa zacal vyhybat zaplatenia pokute na mieste tak ti moze policajt kludne zadrzat aj vodicsky a daju ti ho az vtedy ked zaplatis pokutu a s ustrizkom o zaplateni si ho potom mozes ist vyzdvihnut na dopravny inspektorat.
...my nemame maly a velky techničak mame jeden skladaciu A4 a tam je všetko...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
budu mit 16 kolesa tak jsem zvedav co mi zdeli na urade
Pošlou tě k šípku, musel bys mít papír s razítkem od fiatu, kde by bylo přesně uvedený VIN tvýho auta. Už jsem se na to ptal a to jsem chtěl napsat jen gumy, protože mám v TP jen jeden rozměr a žádné alternativy A získat ten papír je na dlouho a stejně ti větší průměr ráfků nepovolí
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
S tym zapisom inych alternatyvnych diskoch sa veru neda pochodit nikde,nik ti to neurobi a ani Fiat ti nevyhovie ak by si o to poziadal.Uvidim ako sa mi bude darit dalej .
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
tak že pokud tam nedáte něco brutálního tak u polišů nevyprovokujete zájem o jakékoliv bádání...
já mám na autě 185/65/14 a malinko mě mrzí, že jsem si tenkrát nekoupil 195/65/14 ještě by tam vlezly, je to na poloměru jenom 6,5 mm větší ale měl jsem malinko obavu co by to dělalo v zatáčkách a při brždění,
ve velkém tp je psané nemám a stejně s nimi půjdu na stk, na cestě mi nikdy poliši nic na gumy neřekli, mají spoustu jiných starostí za co drátovat lidi
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
ale dodatečný (již od pův. majitelů) mám 165/65 R14 78S + 5J14 a 195/50 R15 D4 + 6Jx15LS u těch 14 mě ale zaráží ráfek jen 5J když k nížce jak na to je uvedeno pro 14" 5,5J a ty také teď hodlám pořizovat takže na STK jedině s jiným ráfkem (zimni kola) navíc ráfky co používám teď 7 let jsou 14 fiaťácký a jsou taky 5,5J na STK jsem vbyl vždy osobně a nikdo mi nic neřekl
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989