Fiat Punto - prosím pomoc

Více
14 roků 10 měsíců zpět #16 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma punto
já s mlžením, jak jsem psal, problém nemám :lol: :wink: nakopnu, zapnu fukar na full a za cca 6minut jedu

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #17 od temprař
Ahojte - emulzi ve vode nema a voda nebubla a hadice nejsou treba tak tvrdy jak jsem mel na bavu - tam to tesneni praskly bylo... Jsem jen lehce natlakovány. Zkusim vymenit ten termik a uvidim. To Punto uz ma 193 000 km coz je na takovej moturek dost ale jede fakt fajnove

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
14 roků 10 měsíců zpět #18 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Fiat Punto - prosím pomoc
Vsak co bys cekal je to motor Fiat ten musi jezdit dobre. Proto ho take davali do Lancie aby tam meli alespon jeden motor ktery je bezproblemovy :lol: . Jinak zkus termostat to je chvilka. Pak to dolij a dobre odzdusni. Pokud se to bude dal zavzdusnovat tak nic jineho nez tesneni to byt nemuze. Jakoukoliv prasklinu by jsi zjistil podle odkapavajici vody. Snad jen mala prasklina na chladici se blbe hleda i kdyz ted v zime pokud se hodne kouri od chladice tak by to zjistit slo.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #19 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Fiat Punto - prosím pomoc
:stupid:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
14 roků 9 měsíců zpět #20 od temprař
Takže - termík sem vyměnil společně z chladící kapalinou kterou mám nyní do -36 st. Ale stejně se mi zdá že to málo topí - jako topí to mnohem lépe ale ručička teplomeru se drží v dolní hranici teploměru - na té první čárečce - jinak cukání mám taky vyřešené - je vadná jedna zapalovací cívka - záležitost tam 600 kč..

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
14 roků 9 měsíců zpět #21 od temprař
kluci při kolika km se u toho motoru mění rozvody -jakou má životnost - díky je to 1.2 8V - 60 koní

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
14 roků 9 měsíců zpět #22 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Fiat Punto - prosím pomoc
u takového kocourka stačí po 120 000tis km :wink:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
14 roků 9 měsíců zpět #23 od temprař
uff tak to mám ještě 30 000 km čas. Kluci - ještě se zeptám v kufrových dveřích mám vývod na stěrač ale motorek tam není - nemáte doma někdo nějakej zbytečně se válející ??? Případně kolik by jste za něj chtěli a jak by se musela upravit elektrika. Že bych si to tam dodal jakoby navíc ten pohon toho stěrače. Konektor tam vyveden je ale třeba esi se nemusí dopasovat pojistka atd...

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Vygenerováno za 0.861 sekund