Vyhlídnul jsem si Bravo .. ale váhám
ekde jsem cet, ze stastni jsou majitele fobii II, protoze na to nemusej koukat zvenku
Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
No to se divím... Hlavně jak si vykládal, jak dlouho budeš s Temprou ještě jezdit...už mám koupíno...
A co bude tedy s Temprou?
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
tempra bude ještě jezdit, udělám ji na prodej, seženu kupce..
Tak to hodne stestiseženu kupce..
Taky tak, hodně štěstí...Tak to hodne stestiseženu kupce..
Pak dej vědět, jestli jsi prodal a nebo ne...
Robert
- jumbo
Jak jsi se rozhodl, koupíš to to auto? Našel jsem na to recenzi, ale takových recenzí najdeš víc.
www.tipcar.cz/recenze-ojetin--fiat-brava...ku%E2%80%9C-473.html
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Bohužel musím říct, že poměr výkon/spotřeba byl pro mě docela odrazující fakt. Navíc již mnou zmiňovaný přeposilovaný posilovač a odrážející se palubovka (ještě nalakovaná červeně) ve mě nevzbouzeli dobrý dojem. No a nakonec provrzávání, bouchání a skřípání (takové to tradiční samozřejmě ). Nevím, asi mi Bravo nesedlo tak jako Tipo. Navíc Tipo má vzhlednější plasty v interiéru, Bravo je moc v tomhle ohledu moc lacinné.
Prodáno dalšímu majiteli za 20.000Kč, což byla moje nákupní cena a tuto cenu považuju jako solidní
Přidám ještě nakonec nějaké fotečky, když jsem jej vypucoval.
Bravo už bych nejspíš nechtěl ... v brzké době se hodlám posadit do sedaček z jiného kraje - Hyundai Sonata GLS 2.5 V6. Tipo ovšem bude i nadále ozdobou mé garáže
Bravo Ti prislo moc zrave a proto chces koupit dvouapul litrovej sestivalec? 8O
Tak zrovna nad timhle jsem se teď pozastavil taky, určitě tam ta spotřeba bude nižší, to jo
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Teďka mám doma na zkoušku tu Sonatu. Nemá ukazatel spotřeby, ale ručička s benzínem je nějaká vadná nebo nevím, prostě jde dolů docela rapidně Nicméně pokud mám srovnat jízdní komfort, akceleraci a pohodu na cestách, tak Sonata je super stroj. Ve výbavě GLS mám prdel jak na zlatým podnosu. Výhřívané sedačky, velice dobrá klimatizační jednotka, TCS, ABS, SRS Airbag , odkládacího prostoru pro 10 úřednickejch atd.
Navíc je to FUN car .. na spotřebu mám dieselové Tipo přece
To bylo nejaky divny Bravo...Chlapci, když jsem chtěl s Bravem trošku více jezdit rychleji, tak to řvalo jak desetilitr a podobně žralo. Majitelka mě na to taky upozorňovala, že si to vezme docela dost. No ale říkal jsem si, jakým stylem taky ženské jezdí Mojí jízdou si Bravo vzalo kolem 11l/100km. Jasné, že když se to žene, tak to taky papká, ale ono se to hnalo a moc rychle nejelo