Sraz na Moravě, sportování a dovolenkování

Více
15 roků 4 měsíců zpět #16 od Vali
Tak termín zatím nepíšu, protože čekám na ohlas, počet lidí, pak se to dá naplánovat, jestli se nás najde dostatek.

Na sraz na Slovensku jsem úplně zapomněl, nechci to stavět do pozice, že by si členové měli vybírat, na který pojedou. Tak tedy předběžně by bylo asi lepší dát to někdy na začátek srpna, kdyby někdo chtěl jet na oba. Ale jak jsem psal, je to otevřené ten termín.

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #17 od skypan
no je to mazec strašne blízko u sebe,ale na druhou stranu chápu že v našich podmínkách (pokud se to vúbec tento rok povede)a bude alespon 14dnů hezky,tak to léto je opravdu krátké,ze srdce chci říci pokud ještě pojedu na sraz tak Plumlov je mi teda bližší....už jenom kvůli tomu že bych rád ještě viděl ty dva šílence :twisted: :twisted: a samozřejmě Valiho :D
ale nic neslibuji,vůbec nevím jak bude probíhat pooperční rekonvalescence :?

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 4 měsíců zpět #18 od vlkodlak
Odpověděl vlkodlak pro téma sraz
Vali dobrej nápad celkem se mi to líbí,myslím že by i Pardál jel když jsme v Radimy nebyli :(

Sportem k trvalé invaliditě :D

Posilování mi jde nejlépe z plnym půllitrem :D

A vsrpnu už nebudu svobodný člověk :D

Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99

Více
15 roků 4 měsíců zpět #19 od Tonny Tempra SW
Kedze som ani ja nebol v Radimi tak budem peclive sledovat toto tema a ak bude cas tak si rad pridem s Vami pokecat :wink:

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 4 měsíců zpět #20 od jipaf
Tonny Tempra SW,
jenom aby se ti to nekrylo se srazem na slovensku :)

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 4 měsíců zpět #21 od zaba
Asi bych se taky ukázal, vzhledem k tomu, že jsem nebyl v Radimi :wink:

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
15 roků 4 měsíců zpět #22 od martas

no je to mazec strašne blízko u sebe,ale na druhou stranu chápu že v našich podmínkách (pokud se to vúbec tento rok povede)a bude alespon 14dnů hezky,tak to léto je opravdu krátké,ze srdce chci říci pokud ještě pojedu na sraz tak Plumlov je mi teda bližší....už jenom kvůli tomu že bych rád ještě viděl ty dva šílence :twisted: :twisted: a samozřejmě Valiho :D
ale nic neslibuji,vůbec nevím jak bude probíhat pooperční rekonvalescence :?

jaky silence mas na mysli??? :lol:

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
15 roků 4 měsíců zpět #23 od Charles

jaky silence mas na mysli??? :lol:

Potrefená husa se vždycky ozve :lol:
Martin určitě pojede, grupen sporty to má rád a když tam bude Milan, jeho věrný kamarád, tak to je jasně skvělá akce jak na Radimi :P

Vali, nemohl bys už tak nějak začít vypisovat termíny, kdy by jsi to asi tak viděl? Bylo by to prima, protože bych dopředu nahlásil dovolenou i když to, předpokládám, bude víkend, aby to nedopadlo jako teď (i když nakonec a naštestí z toho nebylo nic)....
Skypan už spřádá plány, jak se přijede sportovně vybít a taky společensky unavit :lol: ale pokud vezme rodinu, bude se krotit (teda možná) a nebude to ono ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 4 měsíců zpět #24 od skypan
no,vše bylo řečeno za mě :lol: :lol:
ale jestli na tuty přijedu to vážně ještě nevým a jak už sem řekl,jak bude vypadat pooperační rekonvalescence,finanční stránka a jestli mi daj celodenní vycházky,tímpádem na to navazuje i tedy případné kontroly......
takže fakt nevím .....každopádně bych rád přijel,otom není pochyb :)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
15 roků 4 měsíců zpět #25 od Vali
Tak přeběžně bych to viděl na termín 7-9.8. případně ten další týden, kdyby tento termín nebyl vhodnej. Koncipováno stejně jako v Radimi, pro nedočkavce příjezs v pátek na večer, či odpoledne, zbytek v sobotu dopoledne, přeci jen tam nebude program jako v Radimi, hraní s autama, tak aby se mi tam někdo nenudil, nebo neupil :lol: Tak co vy na to, termín sedí...dal bych to později, ale to už je pak moc blízko sraztu Slovensko. Nicméně více bych se přikláněl k tomu prvnímu termínu, pravda je, že je to za chvíli a musel bych to tam jet pozjišťovat, jestli je volno a vše kolem a pak případně zamluvit hřiště a vše kolem. S tím, že nějaké počty lidí budu potřebovat vědět...tak hrr na mě :wink: Hlaste jména :arrow:

Více
15 roků 4 měsíců zpět #26 od Charles
fajn druhej víkend v srpnu se mi líbí. Tak uvidíme, co se ohlásí z lidu.
Ještě otázečka, už máš teda přesný plán činností nebo to necháváš co by, jak by? Prostě otevřené k návrhům.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 4 měsíců zpět #27 od jipaf
ten víkend so.8.8. bude před vejplatama tak jen mezi námi,
ten další víkend so.15.8. bude asi pro více lidí méně hlouběji do nádrže
:D :D :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 4 měsíců zpět #28 od Vali
OK beru v potaz výplatové datum, klidně to můžeme nechat na ten druhý víkend. Je to otevřené.
To Charles, zatím je to jen návrh, nemám nic naplánované zatím. Jen bych chtěl uskutečnit ten volejbal a minigolf. Pak lodičky nebo koupačka. Hodně závisí na počasí. Nicméně dalším návrhům se nebráním. Ale nechci tam zatahovat nic,co se týče aut-závodění, jízda na přesnost a podobně, krom pokecu kolem toho.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #29 od Charles

To Charles, zatím je to jen návrh, nemám nic naplánované zatím. Jen bych chtěl uskutečnit ten volejbal a minigolf. Pak lodičky nebo koupačka. Hodně závisí na počasí. Nicméně dalším návrhům se nebráním. Ale nechci tam zatahovat nic,co se týče aut-závodění, jízda na přesnost a podobně, krom pokecu kolem toho.

Jasně, já bych jel hlavně na ten volejbal, ten si ujít nenechám, na to jsem do něj moc zapálenej :twisted: závodili jsme v Radimi, to mi stačilo. Tipouš by to taky nemusel rozdýchat :?
Ale jak jsem četl, tak chtějí nějaké finance za pronájem těch věcí. Takže se musí rozhodnout, jak to bude s financováním, asi by to chtělo nějak závazně se hlásit kdo chce co hrát. Další jestli se bude hrát ten volejbal na družstva, které si třeba přivezeš (domluvíš tady předem) a nebo se to poskládá až tam? Podle fotek je to pískové hřiště, takže jestli budete chtít hrát 2 na 2 nebo se to dá hrát i normálně 6 na 6, teda záleží na velikosti hřiště.

Nechci být hnidopich, ale tohle by se podle mě tak nějak mohlo začít řešit, přece jen je v podstatě červenec. A abys to tam tedy dohodl, zamluvil a to kolem.
Ještě maličkost, je tam možnost si dovézt zase vlastní gril? že by se dalo taky stravování řešit podobně, jako v Radimi (a večer kolem ohniště to bylo taky fajn). Je to kemp, takže by to snad neměl být problém, ale už jsem se taky setkal s místem, kde to měli zakázané :x

Více
15 roků 4 měsíců zpět #30 od skypan

OK beru v potaz výplatové datum, klidně to můžeme nechat na ten druhý víkend. Je to otevřené.

no já bych hlavně ty houpačky 8) 8) to bude zase pro mě a maj tam držák na púlitr :?: :twisted: :twisted:

Vygenerováno za 0.501 sekund