Sraz na Moravě, sportování a dovolenkování

• jumbo
15 roků 3 měsíců zpět #61 od jumbo
Kozel je silně pitné pivo. Ale jak říkam, vydrž co vymyslí Vali.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #62 od Vali
Zatím čekám, jestli ještě někdo ozve a podel toho uvidím, jestli budeme 3, tak bečku brát nebudu, všude kolem se na pivko dá zajít, co by kamenem dohodil a můžeme si vybrat. Bečka by připadala v úvahu, kdyby nás bylo více, zatím to tak nevypadá. Když bude opravdu málo lidí, tak kemp ruším a na to pivko se můžeme klidně domluvit.

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
15 roků 3 měsíců zpět #63 od Charles
Já bych rád přijel, ale nemám sebemenší tušení, jak to bude za těch necelých 14 dní vypadat v práci. Takže zatim nemohu napsat na 100% jedu. Ale divim se, že se neozve Marťas a Nuni, ti dva by jeli určitě.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #64 od nuni
No já už to tady jednou psal,že určitě přijedem a co řeknu to platí a s Marťasem jsem už taky domluvený.Sice finanční krize už postihla i nás,ale já si na to půjčím z konta.Mladej je už dlouho bez práce,Marťas byl na dovolené a já si koupil konečně 17" kola na Coupátko,takže finance nás všech jsou pod bodem mrazu,ale přijedem!!!!! :kemp:

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
15 roků 3 měsíců zpět #65 od Charles

...takže finance nás všech jsou pod bodem mrazu...

že by to bylo na všech frontách úplně stejné? No hold s penězma je to těžké, ale bez nich ještě těžší :(

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 3 měsíců zpět #66 od martas
Ja asi přijedu jenže bohužel je potiž že musim v ne do prace takže pojedu jen v Pa a do So ale jen za predpokladu ze nebudu muset v So.Vali bečku určo neber zajdem si do restauracniho zařizeni
takze ubytovani ano pro 2

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
15 roků 3 měsíců zpět #67 od tom.podluzak
Karle jestli pojedu jses zvanej mam ti co vracet :!:

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
15 roků 3 měsíců zpět #68 od Charles

Karle jestli pojedu jses zvanej mam ti co vracet :!:

Tak o tom nic nevím :oops:

Více
15 roků 3 měsíců zpět #69 od Vali
Tak vzhledem k tomu, že je nás pokud dobře počítám v součtu 5, tak volám na kemp a ruším ubytování. S klukama z PV můžeme zajít na pivko někdy o víkendu a Marťas, pokud stejně musíš v sobotu jet, tak asi nemá cenu jezdit tak daleko na 1 den na takovou komorní akci. Nicméně na icq se Marťas můžeme domluvit na nějaký soukormý srázek, jak tu budeš pisneme si :wink:

Více
15 roků 3 měsíců zpět #70 od skypan
kucí je to na prd..já sem taky po nemocenský(áč bych strašně rád i přijel,ale vyštouchal bych se do konce roku z peněz.),jo ale strašně rád bych vás do konce roku¨chtěl viděl(třeba i na soukromém srásku)dáte-li vědít(Martas i Nuny májí contakt :lol: )tak snad se to ještě povede,někde :-k ,ale ted se budu křesat a platit dluhy co sem si nadrobil tak si taky pozřu :P
doba je zlá,a nikoho nenechá na pochybách :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 3 měsíců zpět #71 od mk-tec
..tak už se konečně někdo dohodněte. Já mám v pátek a v sobotu denní od 7 do 19 hodin a v neděli noční, což znamená, že bych dojel tak v sobotu navečer, pokud něco bude....

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
15 roků 3 měsíců zpět #72 od Vali
Jak jsem již psal, rezervaci v kempu jsem zrušil...můžem se pak po tel. nebo icq domluvit na něčem komorním a soukromém, my co už se známe...

• jumbo
15 roků 3 měsíců zpět #73 od jumbo
Vali, teď jsem zmatený jak Goro před Tokiem. Co teda bude? Posílám ti SZ.

Vygenerováno za 0.481 sekund