Klubový sraz BRNO 28.3.2009 - plánování akce
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.7 D DGT r.v 1989 - minulost
Fiat Tempra 1.6 SXiE DGT r.v.1991 najeto 135000 km přítomnost
R19 Cabrio PH2 1.8 16 V r.v.1993 115 KW - 155 koníků a jeden oslík
Hmm a co se týka DJ... na tom parkovisti ja neparkuji, parkuji pravidelne na neplacenem u zelezničního naspu na úzké, prostě však asi víš. Stává tam taky tipko, ale zatím jsem majitele nepotkal
co se týče vysílaček, CB jsem sehnal k zapůjčení, jen musím složit plnou cenu (3tisice) a pak mi to vrátí, budu mít u sebe taky ručku PMR..
jo a pořád přemýšlím a přemýšlím, sháním někoho, kdo mi s tím pomůže, ale zatím moc velká odezva není, tož někdo od Brna, pomozte s přípravou prosím
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Nééé to bych si nedovolil - jen se mi objevila nabídka ke koupi tohoto vozu tak sem ji vzal.140 koní a k tomu 8.3 ltr na 100km...no a Ja som už chcel založit temu že kde si sa stratil...rýchlo si na nas zabudol...
Pokud mi vše vyjde a zvládnu do té doby udělat papíry - protože jsem je na půl roku přerušil tak přijedu
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
prosím tě nedělej si si stím moc nějaké starosti,budou buřty budou,nebo nebudou to je buřt nadávat ti za to nebudem,hlavně že se sejdem.Díky pánové za pochopení, spočítám si cenu nač přijde klobása (samozřejmě i s rohlíkem a kečupem či hořčicí) a dám to do placu... Nebojte, nechci na tom těžit, cena jen za režie
Hmm a co se týka DJ... na tom parkovisti ja neparkuji, parkuji pravidelne na neplacenem u zelezničního naspu na úzké, prostě však asi víš. Stává tam taky tipko, ale zatím jsem majitele nepotkal
co se týče vysílaček, CB jsem sehnal k zapůjčení, jen musím složit plnou cenu (3tisice) a pak mi to vrátí, budu mít u sebe taky ručku PMR..
jo a pořád přemýšlím a přemýšlím, sháním někoho, kdo mi s tím pomůže, ale zatím moc velká odezva není, tož někdo od Brna, pomozte s přípravou prosím
jo..... klasický ty malé vysílačky(slouží i jako chůvičky),ale tady na horách mají docela dost velký dosah(přez údolí asi 2,5km)sem si pokecal s někým od radioamat.myslíš že mají stené frekvence jako PMR nebo CB?jo mají 8 kanálů,až by sme byli před Brnem tak by sme se už případně mohli slišet,pokud mají stejné frekvence
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
..myslíš že mají stené frekvence jako PMR nebo CB?jo mají 8 kanálů,až by sme byli před Brnem tak by sme se už případně mohli slišet,pokud mají stejné frekvence
Na stejne frekvenci to neni. PMR pracuje vy vyssich frekvencich nez CB. a radioamateri taky, PMR (neco pres 400MHz) je puvodni radioamaterské pásmo nyní pro občanské použittí grátis, je to omezeno na 8 kanálů s moznostmi podvoleb.. Dosah jak ktera, moje cca 10km ve veolném prostoru, na kopci ale i 250km pri dobrých podmínkách pred Brnem se ozvat muzes, ale v zastavbe to byva horsi, cisla kanalu zverejnim tyden predem
Myslel jsem,že se domlouváte na parkovišti po ustředňákem,tzv na PLACE,jak každý čtvrtek se tam fackujou a jezdí kolem sloupuDíky pánové za pochopení, spočítám si cenu nač přijde klobása (samozřejmě i s rohlíkem a kečupem či hořčicí) a dám to do placu... Nebojte, nechci na tom těžit, cena jen za režie
Myslel jsem,že se domlouváte na parkovišti po ustředňákem,tzv na PLACE,jak každý čtvrtek se tam fackujou a jezdí kolem sloupu
no vsak tam bude sraz, ja jen reagoval na to, ze jsi psal, jestli tam nekdo neparkuje, ze tam parkujes... proto jsem napsal ze parkuji normalne jinde, SRAZ je pod Ustredákem na parkovisti...! uz chápeš?
No já to pochopil,myslel jsem tím,že tam jezdím ty čtvrtky a ne,že tam parkuju,špatně jsem se vyjádřil.Myslel jsem,že se domlouváte na parkovišti po ustředňákem,tzv na PLACE,jak každý čtvrtek se tam fackujou a jezdí kolem sloupu
no vsak tam bude sraz, ja jen reagoval na to, ze jsi psal, jestli tam nekdo neparkuje, ze tam parkujes... proto jsem napsal ze parkuji normalne jinde, SRAZ je pod Ustredákem na parkovisti...! uz chápeš?
no to jsem zvědavej ,abys to neměl jako omalovánkuoki oki, hlavně že už se chápeme... Pánové, kdo videl moje auto (a to je málokdo) ten bude koukat co vse na nem je ted nalepene, ale nebojte, je to decentni, vzadu klubovka, na stranach reklama naseho sdruzeni Rajhradice.net a taky v predu na skle bude web adresa naseho klubu fiat tipo tempra... no proste nadhera
jináč se těším až se sejdem,doufám že tovýjde
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek