Klubový sraz BRNO 28.3.2009 - plánování akce
pořid si ještě sekretářku,bude nás volat víc,tak aby si to stíhal všechny telefonáty pobrat moc děkuji za nápomocnou ruku,třeba jí využiji,snad trefím,mám internet, a na něm mapu a poměrně podrobnou,tak snad se to podle ní povede,najítTony a další, pokud budete potřebovat navigovat jak přijedete do Brna, volejte na moje tel. cislo uvedene na plakatu 608603594 popřípadně Ivošovi (Rozec) jehož číslo zveřejním až po jeho souhlasu
jináč potvrziji,že jedem má osoba,žena a dvě děti(moje,teda alespon papírově)Lukáš a Lucka..
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
No to budu stejně jenom já ...Len v tom Brne by som urcite zabludil takze sa potom spojime s chalanmi co pojdu cestou s Hodonina.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
BlackJack
psmecar
Tonny Tempra SW
Kdo dál z Hodonína ?
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
kdo pojede se mnou??
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
no já přijedu od Jičína-Hradce K.,Svitav,Blanska......
kdo pojede se mnou??
A co to vzít přes Pardubice ??? Já bych se přidal, buď tipem a nebo druhým vozem značky škoda (nepitvejte proč), ale jde mi o vás lidi, abych mohl pokecat a viděl vás....hlavně by mohlo přijet více chalanů zo Slovenska, na letnim srazu byl jen Drto (všechna čest jemu)
mimochodem mi psal i tommy(ne nám všem známý tommy), že by jel se mnou, protože nechce jet sám. Takže by třeba jel i někdo další z okolí
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
2JiFi:
kdyz najedu v rosicich na dalnici na neplacenej usek a sjedu na vystaviste a pak pojedu smer myslim svitavy nebo co tam je tak obkrouzim ten pulkruh a po moste prejedu dalnici a kdyz hned prvni sjezd sjedu a pojedu doprava smer kaufland a kolem shellky rovne dostanu se ke hrbitovu nebo ne - je to slouho co sem tam naposled jel
nevim sice jeste 100% jesli pojedu ale jesli jo tak sebou beru i drahou polovick a jel bych na brno od trebice po stary - ne po dalnici ... Trebic->Namest nad oslavou->Brno ...jediny kam trefim je novej liskovec
2JiFi:
kdyz najedu v rosicich na dalnici na neplacenej usek a sjedu na vystaviste a pak pojedu smer myslim svitavy nebo co tam je tak obkrouzim ten pulkruh a po moste prejedu dalnici a kdyz hned prvni sjezd sjedu a pojedu doprava smer kaufland a kolem shellky rovne dostanu se ke hrbitovu nebo ne - je to slouho co sem tam naposled jel
mrkni na mapy.cz nebo klikni na ten link na mapy.cz co jsem sem daval, tam to uvidis, podle tveho popisu mi to nejak nesedi, ale mozne to je, Rozec by pomohl
www.mapy.cz/#x=137288753@y=132772740@z=8...80%B255.12%E2%80%B3E
zkopiruj si to cele jako adresu do prohlizece, me to tu nejde udelat jako odkaz, je to asi moc dlouhe