Radim u Luže 2009?

Více
16 roků 3 týdnů zpět #31 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Radim u Luže 2009?
Loni to bylo supr :-)
Ani bych snad nic neměnil, jen doufám že se tam letos dostanu aspoň na otočku, ale nevím....
Pátek je pro mě určo pasé a sobota možná taky ( podle toho jestli půjdu v sobotu do práce nebo ne...), ale pokusím se to nějak sešmoulit.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #32 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Radim u Luže 2009?

Mám prosbu na všechny co už v Radimi byli.Napište,co všechno je potřeba ještě vyřešit a doladit k vaší úplné spokojenosti ohledně srazu a zajištění"služeb" Dík,každá připomínka je vítána i když nezaručuji její splnění.Jinak ale přijeďte do Brna a tam to proberem.

Snad jen hezčí go-go tanečnice do erotické myčky, néééé :lol:

to je pravda,posledně se jedna tanečnice do růžovoučka osmahla na slunci :P ,pak,už jedině že by sme s F@sterem ukázali mi,krásné erotické-atletické postavy,to budete slintat a závidět,léta a praxe odříkání posilování a dřiny na našich postavách :twisted: :twisted: :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 3 týdnů zpět #33 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: Radim u Luže 2009?
Restauraci si tentokrát pojistíme,já nebudu potom shánět svíčkovou po celém okrese,potažmo kraji.Značení aut je trošku problém,nevím jak moc je kdo ochotný nechat si psát po autě.Vloni jsme zvolili reflexní popisovač a číselné značení s tím,že pod každým číslem bude potom na fóru uveden i nick účastníka.Trošku to nevyšlo,na víc ten popisovač byl sice šetrný k vašim miláčkům,ale taky se snadno smyl při dešti.Je tady možnost nechat natisknout čísla na samolepící folii a fixou tam potom dopsat nick,zatím ale neznám cenu za kterou by mi to udělali.Čekám až se ten človíček vrátí z Anglie a zjistí mi to. Větší problém jsou ale sprinty a jejich měření.Pokoušel jsem se sehnat měření přes fotobuňku,ale cena za zapůjčení je pro mne astronomická.Dokonce jsem se domlouval s borcem,že by mi ji vyrobil,ale už při součtu délky kabelů k tomu potřebných jsem ho musel zarazit.Snad se mi podaří sehnat aspoň nějaký semafor na odstartování,aby Marťas nemusel držet v jedné ruce stopky a v druhé dalekohled. S erotickou myčkou se nechte zase překvapit,něco je už vymyšlené,ale přece jenom to už nebude takové překvapení jako vloni.MOŽNÁ?

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
16 roků 3 týdnů zpět #34 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: Radim u Luže 2009?
semafor je jednoduche vyrobit :-) ale je jednodušší si jej zapůjčit u někoho známého s dopravní firmy...

Jinak popis aut na srazu řeším teď i já a ano, způspob jsem zvolil stejně jako Tě napadlo... samolepící fólie a na napsat lihovkou přezdívku, ovšem lepit ji na celni sklo urcite nebudu, spise na boční nebo někam.. tedy záleží na tom, jak by se na to dívali ostatní

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
16 roků 3 týdnů zpět #35 od nuni
Pro tvé potřeby by ti stačilo napsat popisovačem číslo na sklo,ale je to pouze pro tvou orientaci a ne pro orientaci těch ostatních,hlavně potom na fotkách.Tuhle chybu jsme bohužel udělali vloni.

....a prece se toci!

Více
16 roků 3 týdnů zpět #36 od nuni
Máš pravdu,že vyrobit semafor není až takový problém,ale všechno to něco stojí a takovýhle"drobností"je spousta a v konečném součtu je to docela pálka.Půjčit si jej je jednodušší a hlavně levnější,jenže zatím nevím kde.

....a prece se toci!

Více
16 roků 3 týdnů zpět #37 od JiFi
hele, mam znamy u jedne dopravni firmy, kde to pujcuji, poptam uvidim.. dam vedet, ale byl by to asi ten klasickej, jako je na uzavirkach ... i kdyz dalo by se domluvit ciste teoreticky ten jako na dráháh, ale bez záruky, kdo vi jak uspeju.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #38 od nuni
To by bylo supr,protože ty přenosný mají snad i svůj zdroj,ne?

....a prece se toci!

Více
16 roků 3 týdnů zpět #39 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Radim u Luže 2009?

To by bylo supr,protože ty přenosný mají snad i svůj zdroj,ne?

ano, ty přenosné mají svůj zdroj a i dalkové řízení. Fungují zpravidla na 12V, takže autobaterií tam bude víc než dost :lol:
No je fakt, že ty starty od slečny Tommyangela byly takové divné, bylo na ní vidět, jak jí to těší. Hýbala s rukama, jako by jí měly každou chvílí upadnout :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #40 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: Radim u Luže 2009?
objednávám si svíčkovou,minule jsem jí nedostal tak snad ?letos? :roll:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 3 týdnů zpět #41 od nuni
Že bych uvařil svíčkovou doma a tam ji dovezl?Marťasovi moje svíčková prý chutnala,pokud teda nekecal z hladu,když byl u mne.

....a prece se toci!

Více
16 roků 3 týdnů zpět #42 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Radim u Luže 2009?
..ufff, doufám, že letos mi to už opět vyjde a přijedu :-)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #43 od JiFi
prenosne semafory maji vlastni zdroj, baterii 12V jako v traktoru, jenze neni pravdou, ze jsou dalkove rizene, kdepak, tak to neni, jsou dva druhy, jeden je rizen krystalem a tím pádem je potřeba vždy na uzavírce je synchronizovat ručně jednou za čas a pak je verze druhá, která se pomocí rádiových vln synchronizuje automaticky mezi sebou. Ovšem ani jeden z nich není možné řídít dálkově, vždy je tam nějaký interval načasování.. ale lze to spouštět ručně.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #44 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Radim u Luže 2009?
samozřejmě jsem nemyslel, že by u těch semaforů někdo byl a přehazoval barvy rukou. Těch druhů je bezpočet a tu dálkovost jsem myslel tak, že jsou dva semafory a oba řídí příslušná automatika, která může být v jednom semaforu a nebo taky někde úplně mimo ně. Jen se nastaví časový interval přepínaní barev a ona si už dělá zbytek sama. Nebo je i taková, která umí rozpoznat zda na jednom konci jsou auta a na druhém nikoliv, tak přehodí barvy prakticky okamžitě, aby tam zbytečně nevznikaly kolony ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #45 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Radim u Luže 2009?

pak,už jedině že by sme s F@sterem ukázali mi,krásné erotické-atletické postavy,to budete slintat a závidět,léta a praxe odříkání posilování a dřiny na našich postavách :twisted: :twisted: :lol:

:D:D:D:D:D
Tak to by byl ovšem mazec, moje učast je ovšem silně ohrožena a vubec netušim jestli dojedu...
Každopádně udělam vše proto aby jo, loni to bylo moc fajn odreagování od strastí a slastí normálního života...

BTW: Jarda ze Slap pokud dojede tak jedině makrelou, tipo už nemá. Já zatím nevím, pokud dojedu tak snad tipem, ale nejsem si jist že ho stihnu dát dohromady a udělat stk...

Vygenerováno za 0.083 sekund