Radim u Luže 2009?

Ani bych snad nic neměnil, jen doufám že se tam letos dostanu aspoň na otočku, ale nevím....
Pátek je pro mě určo pasé a sobota možná taky ( podle toho jestli půjdu v sobotu do práce nebo ne...), ale pokusím se to nějak sešmoulit.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
to je pravda,posledně se jedna tanečnice do růžovoučka osmahla na slunci
Snad jen hezčí go-go tanečnice do erotické myčky, nééééMám prosbu na všechny co už v Radimi byli.Napište,co všechno je potřeba ještě vyřešit a doladit k vaší úplné spokojenosti ohledně srazu a zajištění"služeb" Dík,každá připomínka je vítána i když nezaručuji její splnění.Jinak ale přijeďte do Brna a tam to proberem.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Jinak popis aut na srazu řeším teď i já a ano, způspob jsem zvolil stejně jako Tě napadlo... samolepící fólie a na napsat lihovkou přezdívku, ovšem lepit ji na celni sklo urcite nebudu, spise na boční nebo někam.. tedy záleží na tom, jak by se na to dívali ostatní
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
....a prece se toci!
....a prece se toci!
....a prece se toci!
To by bylo supr,protože ty přenosný mají snad i svůj zdroj,ne?
ano, ty přenosné mají svůj zdroj a i dalkové řízení. Fungují zpravidla na 12V, takže autobaterií tam bude víc než dost

No je fakt, že ty starty od slečny Tommyangela byly takové divné, bylo na ní vidět, jak jí to těší. Hýbala s rukama, jako by jí měly každou chvílí upadnout

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 -

ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek

tipo 1.9 td 1992 59 kw
....a prece se toci!

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 -

ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek

pak,už jedině že by sme s F@sterem ukázali mi,krásné erotické-atletické postavy,to budete slintat a závidět,léta a praxe odříkání posilování a dřiny na našich postavách
![]()
![]()

Tak to by byl ovšem mazec, moje učast je ovšem silně ohrožena a vubec netušim jestli dojedu...
Každopádně udělam vše proto aby jo, loni to bylo moc fajn odreagování od strastí a slastí normálního života...
BTW: Jarda ze Slap pokud dojede tak jedině makrelou, tipo už nemá. Já zatím nevím, pokud dojedu tak snad tipem, ale nejsem si jist že ho stihnu dát dohromady a udělat stk...