TAZNE ZARIADENIE NA FIAT TIPO
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
možná to má na práci do lesa na stahování dřeva..
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
Abych to zlegalizoval:
tažné stálo 1000 kč a musí mít na sobě štítek s číslem + papírek - tipový list kde je totéž číslo.
Koupil jsem novou zásuvku - 140 kč
vše jsem si podle manuálu na Tipo ( na Aukru 50 kč + pošta )
zapojil na auto sám - nárazník je zespod ke karoserii chycen ve dvou místech na šroub M8, tak tam jsou už předchystané otvory na montáž tažného, na ty jsem to chytl a poté vrtl 4 otvory myslím pro M10 do "zád" kufru a přišrouboval. Vše na podstivce, každý otvor nakonzervován ať to nehnije....
Pak jen stačilo zajet na STK, ukázat dle čeho jsem to namontoval, potom borec napíchl zásuvku, zkontroloval funkčnost El. to vše za poplatek cca 150kč.
Poslední operace - na úřadě zapsání do TP což byl taky nějaký stokorunový poplatek.
Je to paráda a určitě nemusíš platit firmě za montáž 2 tis.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
No dik pojdem sa teda opytat co a ako.No, nejlepší by bylo zavolat na příslušné orgány a poptat se, vím že je možnost, dle tipového štítku zavolat do firmy, kde bylo montováno ( nebo vyrobeno) a za nějaký nemalý poplatek pošlout nový tipový list, protože já měl na mém tipovém lístku z podivných důvodů ustřižený rožek a tak jsem málem taky platil duplikát, ale naštěstí se semnou slitovali a napsal jsem čestné prohlášení, že jsem tažné kouopil na inzeraát a bla bla bla a uznali to. Zeptej se přímo na úřadě, nic za to nedáš a budeš vědět přesně, tady ti poradíme a třeba ti to u Vás nevyjde a bude tě to mrzet....
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Od tazneho ktore sa montuje na auto je certyfikat podla ktoreho si ho mozes dat zapisat do technyckeho.aj ked kupujes uz pouzivane tak by mal mat predchadzajuci majitel neaky certyfikat a tom vyrobku.
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Nie len u vas je to tak ale aj u nas v TO je to tak ze staci najst nejakeho cloveka ktory ma certifikat na montovanie tazneho a opytat ci ti nevyda doklad o namontovani tazneho a netreba nic zapisu bez problemov. Pytal som sa zopar mechanikov takze by to malo byt na celom SVK tak.ja som ho teraz daval na favo, a u nas je to tak, ak ti ho namontuje autorizovana firma, tak ti ho zapisu bez problemov, ak nemas autorizaciu, musis na stk a potom ti to zapisu.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989