TAZNE ZARIADENIE NA FIAT TIPO

Více
15 roků 5 měsíců zpět #16 od command

No a ja som mal s chlpatymi presne opacny problem :lol: ,ja mam tazne zapisane v technyckom ale demontoval som ho dole,ostala mi tam len ta masivna konstrukcia na ktoru bola ta tyc tazneho namontovana.Ale zastavili ma chlpaty a pozera do technycaku a pita sa ma ze preco mam v technyckom zapisane iso ale na aute ho nemam :lol: a ze to je na pokutu.Tak som na nho vyskocil ze tazne na aute nechcem a ked ze nie je celodemontovatelne a chodim do Rakuska (tam ked ho nemas dolu a netahas vozik za autom tak ti daju pokutu zase ony)tak ho na aute nemam a hotovo.Nakoniec ustupil a bolo to v pohode bez pokuty.

Od tazneho ktore sa montuje na auto je certyfikat podla ktoreho si ho mozes dat zapisat do technyckeho.aj ked kupujes uz pouzivane tak by mal mat predchadzajuci majitel neaky certyfikat a tom vyrobku.

A to co bolo za .... ved kamarat(mechanik) mi hovoril ze podla EU by sa uz nemali ani montovat tazne ktore sa nedaju dat dole teda zaklad tam zostane a da sa jednoducho odpojit a ked potrebujes zase pripojit. Ja mam tiez take

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #17 od command

Dej vědět, jak jsi dopadl 8)

No nakoniec som zistil ked som bol s kamaratom na emisnej ze tazne mam zapisane vo Velkom technickom(teda mam tam vynimku k taznemu zariadeniu) neviem preco neni aj v malom :o/ nevadi dopisem.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.937 sekund