Vymena zadneho blatnika
- User_69
www.automedik.cz/automobily-nahradni-dil...0:968:5879.html?sk=7
mrkněte na to pravý zadní z Elitu nemá díru na nádrž, to si mám jako dodělat sám?
Správně je to takto: ACI
Je tam rozdíl v ceně asi 100 Kč
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
Myslím, že jsou ty blatníky i s dírou na nádrž. Akorát použili zrcadlové foto levého blatníku. Když jsem kupoval zadní plastové podběhy, tak taky byly stejný fotky(zrcadlově), přitom pravý měl jiný tvar kvůli hrdlu nádržepodle fotek bych asi odhad,že je to pravý blatník a levý,nebo se mýlím?pokud ano tak sem se spletl tak je to zmetek
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
Kde si je kupoval? Přímo ve Fiatu. Včera jsem je rozebral (z pěti šroubů jeden přežil, jeden sem s přiměřeným násilím vyšrouboval za zničení příchytky, dva odvrtal a jeden uřezal) a co sem našel (resp nenašel) pod ním to je síla. dalo mi práci zrekonstruovat rez abych měl aspoň tvar toho vnitřního podběhu...[Pak se ty bloky koupí nové, jeden stojí 25Kč a já jich kupoval 10
Musím to dnes dát do pořádku, zítra jde na stk...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- jumbo
Charles napsal: Hele k tomu tmelu jak jsi psal, můžeš tam dát klidně jen silikon, jako já, to je jen proto, aby za něj nezatékala voda za deště. Ale lepí se to na lepidlo, co se používá na lepení spojlerů a částí karoserií. Ten se dá přelakovat, silikon je "mastnej" a barva na něm nedrží.
Ty vzpěry předních blatníků se prodávají normálně a jeden stojí kolem 350Kč. Takže pokud je máš úplně na tabák, tak je kup a navař nové
A jaké lepidlo na karoserii by si doporučil teď? Potřebuji přilepit PP blatník k prahu. Ale bude to dost složité protože ten práh je nabouraný a je tam mezera mezi blatníkem a prahem jak pěst. Čím vyplnit tu mezeru? Nějakou pěnou?