Tipo sedicivalvole mě netopí
Fiat Tipo,Sedici Valvole,107kW,1991 RED
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Já měl taky problém s topením. Dal jsem termostat, s Jendou jsem vyndal a vyčistil radiátor. Pořádně ho vypláchnul, aby z něj vyšel ten hnědej humus. A hlavně je potřeba pořádně rozchodit kohout, aby otevíral. Pak taky nastavit klapku, aby otevírala vzduch a ten šel přes radiátor. Třeba máš upadlé lanko a ta klapka je stále spadlá a tak ti nejde vzduch přes radiátor, tím pádem se samozřejmě nemá o co ohřát.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
toto je ten novsi typ:
modrym je oznaceny radiator kurenia
zelenym je to tiahlo ktore sa zasekava
a cervenym je cely ten kohutik
aspon u mna to tak bolo stacilo vymenit a islo to bez problemov, ale popritom som mal zlomenu klapku ktora riadi teply/studeny vzduch, ale zasekavalo sa to len na tomto kohutiku.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Nie staci ked das dole cast medzi regulaciami a vyfukmi kurenia tam je taky maly ale 20 cm dlhy a 3 cm vysoky prusok ten das dole(z jednej strany tam strcis tenky srobovacika jemne vypacis) pod nim sa nachadzaju 3 sroby ktore drzia regulatory kurenia zhora potom zospodu su dalsie tri sroby a musis dat dole aj packy regulatorov pod ktorymi su este 2 srobiky a malo by to byt dolejo a ještě jedna věc , jak oddělám tu část kde jsou ty regulátory , nemusím oddělat celou palubovku snad ne?
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
No benzinaky sa rychlo ohreju ja ked idem do roboty tak to je nejakych 5 km a auto sa zacne zahrievat ked vystupujemto já se musím pochubit a zaklepat že mě Tempřička topí nádherně!!!...já jen sjedě nás kopec a už auto nádherně topí a topí jak blázen ani pořádně nevím čím to ale zachvilku tam mám takové horko že musím ubrat!!!
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
To já musím vyřešit nejdřív to že motor jde jen na sedmdesát, víc ani prd v tomhle počasí.
Termostat.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
- jumbo
To já musím vyřešit nejdřív to že motor jde jen na sedmdesát, víc ani prd v tomhle počasí. Doufám že bude ještě teplo, abych na to kouknul. Radiátor vytáhnu taky. Vyteče voda, mám ji vrátit do oběhu? Promiňte že se ptám tak blbě, nikdy jsem to nedělal. Ach jo, v létě nebyl čas.
Vodu tam zpátky nedávej. Bůhví jak je stará. Nalej rovno nový Fridex a máš na 2- 3 roky klid.
A na kolko bymal ist ja som videl na teplomery len raz nad 70 a to pri emisnej inak som nikdy nevidel 80 stupnov na nom a termostat je OK a kuri to jak v pekleMě jde motor taky jen na 70, musím to vyřešit , ale ted se mi do toho nechce
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz