klíček od zapalovaní jde vynadat !

Více
15 roků 8 měsíců zpět #16 od Tonny Tempra SW

A kurna,dnes to skusim aj ja,tak toto ma nikdy nenapadlo a vobec som dofcul o tom ani nevedel.Uvidim :lol:

A ja som zistil ze mi to nejde,ci je to koli tomu ze je to diesel tak to neviem.Skoda :cry:

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• jumbo
15 roků 8 měsíců zpět #17 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: klíček od zapalovaní jde vynadat !
To je dobre vedet. rano to zkusim na Tempre a uhraju habaduru na zenu.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #18 od bjukemen

A kurna,dnes to skusim aj ja,tak toto ma nikdy nenapadlo a vobec som dofcul o tom ani nevedel.Uvidim :lol:

A ja som zistil ze mi to nejde,ci je to koli tomu ze je to diesel tak to neviem.Skoda :cry:

...pozor ale nie ho tahať rovno ale nechať zapalene svetla a klučom zvrtnuť ako ked chceš vypnuť motor...motor sa nevypne ale kluč sa da vytiahnuť zo spinačky...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 8 měsíců zpět #19 od Tonny Tempra SW
aha,rano to skusim.uvidim a dam vediet.

5l na 100km

• jumbo
15 roků 8 měsíců zpět #20 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: klíček od zapalovaní jde vynadat !
Tak jsem to vecer s tim klicem zkusil. U mne to nejde.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #21 od skypan

...pozor ale nie ho tahať rovno ale nechať zapalene svetla a klučom zvrtnuť ako ked chceš vypnuť motor...motor sa nevypne ale kluč sa da vytiahnuť zo spinačky...

ale musíš dodat na víc relátko do pojistkovky,z hlavy už přesně nevím která zásuvka to byla,prostě zkusit volné zásuvky v pojistkovce jedna znich to bude.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 8 měsíců zpět #22 od Tonny Tempra SW
Zistil som ze mi to nejde,ked otocim kluc spet pri zaznutych svetlach tak sa motor vypne.
Ak by si zistil ktore relatko by to malo byt tak to by bolo super,bo tych relatiek je tam hodne,jedno sice chyba ale ci to je ono tak to neviem,skusim premerat ci je tam prud.

5l na 100km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #23 od skypan
jo zkus postupně do volnejch patic(neosazené relátky)postupně vsazovat relé(relé,třeba stejného typu ze světel)a uvidíš na některém to půjde.. :wink:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 8 měsíců zpět #24 od Charles
O jakým relé tu mluvíte? Pokud máš vypnuté kontrolky, tak když zmáčkneš ten černej čudlík u spínačky a otočíš na druhou stranu než normálně, svítí parkovačky. A klíček jde vytáhnout ze spínačky v jakékoliv poloze, tedy aspoň mě :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #25 od Tonny Tempra SW
Na tie parkovacky to viem ako sa spustaju s tym cudlikom.Mne to ako pisu chalani pri zasvietenych svetlach nefunguje bo to mam zapojene tak ze ked vypinam motor a mam zapnute svetla tak ony sa s motorom vypnu spolu.
Teraz som na pochybach,takze by to mohlo fungovat tak,ze ked mam spusteny motor a pustene svetla tak mi staci stlacit ten cudlik a potom mozem pri nastartovanom motore vybrat kluc?
No skusim aj taku moznost uvidim.

5l na 100km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #26 od Charles
Já při nastartovaným motoru, vytáhnu normálně klíček jako by nic....ale, aby svítili hlavní světla tlumená/dálková, tak musíš mít zapnuté zapalování (svítit kontrolky) jinak to nefunguje. U tipa světla jen s klíčem, ale aspoň nezapomeneš rozsvícené a nevybije se ti baterka ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 8 měsíců zpět #27 od Tonny Tempra SW
To je pravda,uz teraz ked je povynne celorocne svietenie tak ani nevypinam svetla,ked nastartujem tak sa rozsvietia a ked zhasnem motor tak aj svetla sa vypnu. :)

5l na 100km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #28 od Charles

To je pravda,uz teraz ked je povynne celorocne svietenie tak ani nevypinam svetla,ked nastartujem tak sa rozsvietia a ked zhasnem motor tak aj svetla sa vypnu. :)

Ty dáváš baterce asi dost zahulit, co? žhavení a ještě rozsvícený světla teď v zimě....já teda normálně světla vypínám, šetříš baterku, neubíráš proud startéru a nepraskaj žárovky :P

Více
15 roků 8 měsíců zpět #29 od Tonny Tempra SW
Ja to mam zapojene tak ze ked dam kluc do 1 polohy na zhavenie tak svetla nesvietia,ony sa zopnu az ked nastartujem motor.Takto isto to ma aj bracho na maree.
Ked niekde stojim vecer tak sa mi nedaju pri vypnutom motore pustit stretavacky,iba tie zname parkovacky co sa pustaju tym cudlikom :lol:

5l na 100km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #30 od Charles
Tak to máš zase něco extra jiného :o

Vygenerováno za 2.681 sekund