Zamek dveri huci,vrci

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1 od tommy
Zamek dveri huci,vrci vytvořil uživatel tommy
Zdravim mam 1.4ie a zlobi me zamek levich zadnich dveri. Kdyz zamykam tak zamek vrci huci,rachoti a rekl bych, ze bezi dlouho. pri odemikani je tichy. Mate nekdo skusenost?

1.6ie 93"

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #2 od JohnnyTD-GT
Odpověděl JohnnyTD-GT pro téma Re: Zamek dveri huci,vrci
Tak to je u tipa dcl castej problem, me to dela zase pri odemykani, v nejblizsi dobe se na to chci kouknout, tak pak dam vedet jestli sem na neco prisel

Fiat Tipo 1.9TD granturismo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #3 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: Zamek dveri huci,vrci
ok,myslim,ze je to nejakej dobeh.

1.6ie 93"

Více
18 roků 2 měsíců zpět #4 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: Zamek dveri huci,vrci
Pravdepodobne vydraty ozubeny prevod v motorceku centralu.
Zacni zhanat novy motorcek.

Fiat Croma TDid

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od Supi
Odpověděl Supi pro téma Re: Zamek dveri huci,vrci
Já jsem si tohle opravoval měl jsem stejnou závadu zamek musíš na jedné straně roznytovat u plastového motorku dělal jsem to dvakrát poprve to bylo ze v motorku je kovové táhylko s ozubením poslední zoubek jsem měl obroušený proto mě to při zamknutí vrčelo tak jsem COčkem navařil kulicku a pak ji zbrousil na zoubek.Po druhé to bylo taky v motorku ale jenom plastové kolečko tak jsem ho pootočil o 90 stupňů a je to OK.Ať se daří.

Fiat Tipo 1.4l r.v.1991

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Zamek dveri huci,vrci

Já jsem si tohle opravoval měl jsem stejnou závadu zamek musíš na jedné straně roznytovat u plastového motorku dělal jsem to dvakrát poprve to bylo ze v motorku je kovové táhylko s ozubením poslední zoubek jsem měl obroušený proto mě to při zamknutí vrčelo tak jsem COčkem navařil kulicku a pak ji zbrousil na zoubek.Po druhé to bylo taky v motorku ale jenom plastové kolečko tak jsem ho pootočil o 90 stupňů a je to OK.Ať se daří.

No vcera to bylo na poradu dne. Jelikoz mi posledni dobou precvakaval motorek za ridicem, tak jsem se rozhodl to rozdelat. Vzdy to pri zamykani jakoby zamklo-odemklo-zamklo. Dle navodu odvrtat, rozpulit. Vevnitr jsem nasel kousek ulomeneho plastu obalu zamku, ktery byl v miste ozubeneho kolecka (no nevim, jestli to bylo ono). Jsem si rikal, ze to namazu, ale to jsem asi nemel davat vsude, protoze jsem dal vazelinu i do prostoru plast.jezdce a plast.sroubu, a zrejme se to lepi k sobe, no nefunguje to spravne a nekdy se stane, ze to nezamkne. Takze dneska musim nanovo, ale jezdce budu muset vycistit od vazeliny, at se to nelepi.

P.S. No reknu Vam vytahnout tu klicku na stahovani okna, to je sila - jedno pojistne perko mi nekde vyletelo a uz jsem jej nenasel (jeste, ze mam druhe dvere z bouracky).

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od tommy
tak to se do toho schvalne taky podivam,me to dela jen jeden za ridicem

1.6ie 93"

Více
18 roků 1 měsíc zpět #8 od Augustin

tak to se do toho schvalne taky podivam,me to dela jen jeden za ridicem

No vsak to mi dela taky, ty za ridicem.
btw vcera jsem to zkousel - odpoledne bylo teplo, valilo na to slunko a v pohode. Zamykalo jedna basen, k veceru slunko zaslo, ochladilo se a zrejme ta vazelina zatuhla a uz se to seka (bud to nezamklo tak jak ma, nebo v tom precvakava).
Takze musim znova rozdelat, vycistit jezdce od vazeliny a zase namontovat (uz v tom mam cvik, takze by to mohlo byt jednodussi).

Více
18 roků 2 týdnů zpět #9 od Augustin
Tak jsem se v tom opet dneska vrtal. Zkompletoval jsem dva zamky do jednoho, protoze v tom jednom byl krome toho ulomeneho kousku na plast. telese zamku jeste ulomena packa na tom bilem jezdci.Zkousel jsem to zalepil, ale pro jistotu jsem prehodil ten z druheho zamku. Nyni jsem to uz jen stridmeji namazal na spravna mista vazelinou a do casti s se sroubem a jezdcem (plast) jsem nakapal konkor+silikon olej.
Zatim to slapalo dobre, cas ukaze...

Více
18 roků 2 týdnů zpět #10 od tommy
a vite nekdo jak je zamek zapojen,man jiny a chci ho nejdriv vyskouset,ale jsou tam 4. vyvody,ale ktere jsou ktere? dva na zamek a dva na cidlo, ale ktere? :oops:

1.6ie 93"

Více
18 roků 2 týdnů zpět #11 od Augustin

a vite nekdo jak je zamek zapojen,man jiny a chci ho nejdriv vyskouset,ale jsou tam 4. vyvody,ale ktere jsou ktere? dva na zamek a dva na cidlo, ale ktere? :oops:

Tak si to promer ne? Mam takovy pocit, ze ty dva prave draty jsou pro zamek-pri pohledu ze strany packy na kliku. Kdyz das avomet(ohmetr) na dva leve draty, a zamacknes zapadku zamku mel by se zmenit odpor.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #12 od tommy
no to me nenapadlo

1.6ie 93"

Více
17 roků 11 měsíců zpět #13 od tommy
tak mam novej zamek z vrakace :D a mam klid

1.6ie 93"

Více
17 roků 10 měsíců zpět #14 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Zamek dveri huci,vrci
No a kolik jsi za něj dal? Po mě jednou chtěli asi čtyři stovky za kus. No budu se do toho muset taky kouknout. Už mi blbnou oboje zadní dveře. Takhle kdyby tam pásly z něčeho jinýho - ty naše tipácký jsou prý dost nešťastná konstrukce.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #15 od tommy
dal jsem 300kc

1.6ie 93"

Vygenerováno za 1.594 sekund