Zamek dveri huci,vrci
1.6ie 93"
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
Zacni zhanat novy motorcek.
Fiat Croma TDid
Fiat Tipo 1.4l r.v.1991
No vcera to bylo na poradu dne. Jelikoz mi posledni dobou precvakaval motorek za ridicem, tak jsem se rozhodl to rozdelat. Vzdy to pri zamykani jakoby zamklo-odemklo-zamklo. Dle navodu odvrtat, rozpulit. Vevnitr jsem nasel kousek ulomeneho plastu obalu zamku, ktery byl v miste ozubeneho kolecka (no nevim, jestli to bylo ono). Jsem si rikal, ze to namazu, ale to jsem asi nemel davat vsude, protoze jsem dal vazelinu i do prostoru plast.jezdce a plast.sroubu, a zrejme se to lepi k sobe, no nefunguje to spravne a nekdy se stane, ze to nezamkne. Takze dneska musim nanovo, ale jezdce budu muset vycistit od vazeliny, at se to nelepi.Já jsem si tohle opravoval měl jsem stejnou závadu zamek musíš na jedné straně roznytovat u plastového motorku dělal jsem to dvakrát poprve to bylo ze v motorku je kovové táhylko s ozubením poslední zoubek jsem měl obroušený proto mě to při zamknutí vrčelo tak jsem COčkem navařil kulicku a pak ji zbrousil na zoubek.Po druhé to bylo taky v motorku ale jenom plastové kolečko tak jsem ho pootočil o 90 stupňů a je to OK.Ať se daří.
P.S. No reknu Vam vytahnout tu klicku na stahovani okna, to je sila - jedno pojistne perko mi nekde vyletelo a uz jsem jej nenasel (jeste, ze mam druhe dvere z bouracky).
1.6ie 93"
No vsak to mi dela taky, ty za ridicem.tak to se do toho schvalne taky podivam,me to dela jen jeden za ridicem
btw vcera jsem to zkousel - odpoledne bylo teplo, valilo na to slunko a v pohode. Zamykalo jedna basen, k veceru slunko zaslo, ochladilo se a zrejme ta vazelina zatuhla a uz se to seka (bud to nezamklo tak jak ma, nebo v tom precvakava).
Takze musim znova rozdelat, vycistit jezdce od vazeliny a zase namontovat (uz v tom mam cvik, takze by to mohlo byt jednodussi).
Zatim to slapalo dobre, cas ukaze...
1.6ie 93"
Tak si to promer ne? Mam takovy pocit, ze ty dva prave draty jsou pro zamek-pri pohledu ze strany packy na kliku. Kdyz das avomet(ohmetr) na dva leve draty, a zamacknes zapadku zamku mel by se zmenit odpor.a vite nekdo jak je zamek zapojen,man jiny a chci ho nejdriv vyskouset,ale jsou tam 4. vyvody,ale ktere jsou ktere? dva na zamek a dva na cidlo, ale ktere?
1.6ie 93"
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.