řadící páka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
[b:a9d7807562][size=13:a9d7807562][color=red:a9d7807562]Alfa Romeo 155 2.0TD -na PRODEJ,viz: [/color:a9d7807562][/size:a9d7807562][/b:a9d7807562] http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4040
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Mno uvažuju o řadičce z Fabky taková ta krasna hromovaná jenom musim ju sehnat ze šroťaku davala se na ty lepši verze ne jak naty hole žebraky Fabky 1.0 co maji černou to tam radši nechám tu original ale tu chromovanou tam musím sehnat a dopasovat vřele doporučuju kámoš ji má v blbem hnusnem golfu ve 2kové řadě mám mu to chut někdy vyrvat aji s tunelem 8O
zkus nějaký škoda fábia club maj toho tam jak sr. kámoš tam je často tak mě občas referuje je tam spoustu lidí z boleslavi taky je to malý vejde se to do kapsy asi no ...
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
ooooo fakt tak to jo máš kontakt icq nebo tak na toho kámoša pošli na meila díky Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. díky kámo a nezapomeŇMno uvažuju o řadičce z Fabky taková ta krasna hromovaná jenom musim ju sehnat ze šroťaku davala se na ty lepši verze ne jak naty hole žebraky Fabky 1.0 co maji černou to tam radši nechám tu original ale tu chromovanou tam musím sehnat a dopasovat vřele doporučuju kámoš ji má v blbem hnusnem golfu ve 2kové řadě mám mu to chut někdy vyrvat aji s tunelem 8O
zkus nějaký škoda fábia club maj toho tam jak sr. kámoš tam je často tak mě občas referuje je tam spoustu lidí z boleslavi taky je to malý vejde se to do kapsy asi no ...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
ooooo fakt tak to jo máš kontakt icq nebo tak na toho kámoša pošli na meila díky Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. díky kámo a nezapomeŇMno uvažuju o řadičce z Fabky taková ta krasna hromovaná jenom musim ju sehnat ze šroťaku davala se na ty lepši verze ne jak naty hole žebraky Fabky 1.0 co maji černou to tam radši nechám tu original ale tu chromovanou tam musím sehnat a dopasovat vřele doporučuju kámoš ji má v blbem hnusnem golfu ve 2kové řadě mám mu to chut někdy vyrvat aji s tunelem 8O
no to si špatně pochopil on naštěvuje jenom to forum se podívej do vyhledávače
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Nové hlavice se přichytí třema červíkama zespoda pod manžetou a je vystaráno. Měl sem k hlavici i nějaký vymezovací podložky, takže jsem nainstaloval tu co nejlépe pasovala funguje to už přes tři roky...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Původní řadička - ta z tvrdé gumy - taky vám (hlavně v zimě, nebo když je venku vlhko) - lepí, až dokonce se drolí? Mám od ní vždycky ruku plnou černých šupin
já jí vzal mokrým hadrem , je na tom "NánosNevímČeho" a to se drolí. když jsem jí olmyl je "krásně" černě lesklá. jinak ta guma má uprostřed tvrdý plast takovou kuličku , já jí mam rozřezanou jelikož jsem potřeboval ten spodní gumovej rukáv.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw