oprava celneho skla
Viem ze ta prasklina nieje na velmi dobrom mieste )
Fiat Tipo 1.4 I.E
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Neni to celni sklo nahodou taky lepene, jak to zadni? Pokud je tak si myslim, ze to nepujde ani vyloupnout ze stareho Tipka a prehodit na jine. To je lepsi se pokusit si pripojistit okno a pak nahlasit, ze je praskle, nebo najit obetniho beranka anebo zacalovat novejá osobně bych prošel tady sekci bazar a kouknul co tam prodávají, myslím, že tady sklo seženeš za dobrou cenu, Jinak s tou opravou zkušenosti žádné nemam.
půjde vyloupnout! v létě sem to dělal na Tipu, který sem měl na rozebrání... v tom lepení si něčím uděláš dirku, kterou provlíneš ocelový lanko, pak už jen řežeš a řežeš... je to strašná práce, ale jde to! jen já sem takovej idiot, že když sem to už krásně vyříznul a vyndával to sklo z auta na zem, tak mi spadloNeni to celni sklo nahodou taky lepene, jak to zadni? Pokud je tak si myslim, ze to nepujde ani vyloupnout ze stareho Tipka a prehodit na jine.
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
tak to jsem se vazne pobavil, fakt si ho rozflakl? vim co je to za drinu,jelikoz jsem mel taky na predchodzim fiatu vlepovany celni sklo....jo holt smulapůjde vyloupnout! v létě sem to dělal na Tipu, který sem měl na rozebrání... v tom lepení si něčím uděláš dirku, kterou provlíneš ocelový lanko, pak už jen řežeš a řežeš... je to strašná práce, ale jde to! jen já sem takovej idiot, že když sem to už krásně vyříznul a vyndával to sklo z auta na zem, tak mi spadlo
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
jj, vážně sem to roztřískal... dost mě to naštvalo, pak bylo nahoře už od výroby se stínícím pruhem... chtěl sem ho prodat tak aspoň za 500,- bylo bez škrábnutí.. ale takhle sem moh vzít do ruky jedině smeták a lopatku a vyhodit to do popelnice...tak to jsem se vazne pobavil, fakt si ho rozflakl? vim co je to za drinu,jelikoz jsem mel taky na predchodzim fiatu vlepovany celni sklo....jo holt smula
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Fiat Tipo 1.4 I.E
ahoj
Fiat Tipo 1.4 I.E
Přesně tenhle případ se mi stal, díru má přesně před očima a nikdo mi to nechce zalepit. Prý jedině bez záruky.
Také mě odrazovali od koupě starších použitých skel, protože při vyřezávání z auta mohou být v okrajích porušená a pak praskají.
Nové sklo je i se sluneční páskou k mání zhruba za 2500,-Kč a s montáží se vejdete do 4tis. Pěkná sranda -ale jak padne poslední sníh tak mě to čeká.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek