Strop
- MagicMisel
- Autor tématu
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
pěkně taky vypadá střecha potažená potahovou látkou. osobně sem to nikdy nedělal, takže neporadim.
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
- MagicMisel
- Autor tématu
já osobně mám strop potaženej průmyslovým (zátěžovým) kobercem, fakt to vypadá moc pěkně... musíš si ale sehnat takovej ten chlupatej a ne takovej, kterej na sobě má "drážky", /vlnky nabo jak bych to popsal/. cena čtverečního metru je maximálně do stovky, normálně to tam nalepíš chemoprenem. výhoda chlupatýho koberce je, že když se někde v ohybu nevejdeš (třeba by se ti někde začal kroutit), tak to můžeš nastřihnout, jak potřebuješ a v těch chlupech se to schová...
pěkně taky vypadá střecha potažená potahovou látkou. osobně sem to nikdy nedělal, takže neporadim.
takze normalne zajit do prodejny s obercama a koupit kus koberca??to neni spatnej napad!!nemas foto??
- MagicMisel
- Autor tématu
Já to na Unu postříkal vodou ředitelnou akrylovou barvou a pak vločkovým sprejem Fleckstone. Má to tu výhodu, že je to omyvatelné.
Kolik ten vlockovej sprej stoji??a kde se da seznat??drogerie?autodíly??
- MagicMisel
- Autor tématu
já osobně mám strop potaženej průmyslovým (zátěžovým) kobercem, fakt to vypadá moc pěkně... musíš si ale sehnat takovej ten chlupatej a ne takovej, kterej na sobě má "drážky", /vlnky nabo jak bych to popsal/. cena čtverečního metru je maximálně do stovky, normálně to tam nalepíš chemoprenem. výhoda chlupatýho koberce je, že když se někde v ohybu nevejdeš (třeba by se ti někde začal kroutit), tak to můžeš nastřihnout, jak potřebuješ a v těch chlupech se to schová...
Nejlepsi bude ten strop asi vyndat a pak to tam nalepit ze??nebo myslis ze to pujde kdybych ho tam nechal a nesundaval ho?
Nejlepsi bude ten strop asi vyndat a pak to tam nalepit ze??nebo myslis ze to pujde kdybych ho tam nechal a nesundaval ho?
ahoj, fotku přímo stropu nemám, ale mám fotku dveří, všechny dvěře i palto sem potahoval stejným kobercem:
fiattipo.net/modules/gallery2/v/klub_sra...e2/IMG_0946.JPG.html
fiattipo.net/modules/gallery2/v/club_car...en+2006+037.jpg.html
tipopardubice.ic.cz/fotky/dvere2.jpg
-na týhle fotce sou špatně vidět záhyby na tom madle...
nemůžeš koupit normální koberec.. ten je dole takovej tvrdej... prostě zátěžovej koberec, nevim, jak bych to popsal.. není tak tuhej, zespoda nemá tu "podšívku" - spíš to vypadá, jako by ty vlákna byly slisovaný....
ani nemusíš sundávat všechny ty plasty jako já. když sem tu sundával, tak sem všechny plasty odmontoval. ale když sem to nandával, tak sem jen ty plasty trochu odchlýpnul a šlo to tam celkem hezky nasunout přes otevřený pátý vrata.
- MagicMisel
- Autor tématu
btw: jo, ten strop musíš sundat.. práce cca na 10-15 minut.
ani nemusíš sundávat všechny ty plasty jako já. když sem tu sundával, tak sem všechny plasty odmontoval. ale když sem to nandával, tak sem jen ty plasty trochu odchlýpnul a šlo to tam celkem hezky nasunout přes otevřený pátý vrata.
Jasný vim jakej koberec myslis!!!zitra se pujdu podivat do obchodu po necem!!ale toho lepidla na to padne asi dost ze???aby to dobre drzelo!!
Jasný vim jakej koberec myslis!!!zitra se pujdu podivat do obchodu po necem!!ale toho lepidla na to padne asi dost ze???aby to dobre drzelo!!
lepidla sem na to spotřeboval půlkilovku (cca 130 kč)... dělal sem to dva dny, myslim ale, že se to dá stihnout i za den... nebavilo mě to moc, pač už sem tejden před tim dělal všechny dveře, tak to omrzí...
nejtěžší je lepení vepředu ( u těch prolisů na stínítka) budeš tam muset hodně nastřihávat... ale dá se to.. spotřebuješ tam taky nejvíc lepidla.. jinak ty rovný plochy jdou hodně rychle...
ahoj, fotku přímo stropu nemám, ale mám fotku dveří, všechny dvěře i palto sem potahoval stejným kobercem:
fiattipo.net/modules/gallery2/v/klub_sra...e2/IMG_0946.JPG.html
fiattipo.net/modules/gallery2/v/club_car...en+2006+037.jpg.html
-na týhle fotce sou špatně vidět záhyby na tom madle...
nemůžeš koupit normální koberec.. ten je dole takovej tvrdej... prostě zátěžovej koberec, nevim, jak bych to popsal.. není tak tuhej, zespoda nemá tu "podšívku" - spíš to vypadá, jako by ty vlákna byly slisovaný....
Na fotkach je vidiet, ze si dvere najskor vyhladil. Mozes sa podelit o postup? Diky.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Na fotkach je vidiet, ze si dvere najskor vyhladil. Mozes sa podelit o postup? Diky.
ahoj.. já vim, že je to z těch fotek málo vidět, ale nejsou vyhlazený,... sou normální, jako předtim, akorát je na nich nalepenej ten koberec...
su vedla dveri nalavo este jedny a tie vyzeraju ako gytovane.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Tak sorry, na tejto fotke
su vedla dveri nalavo este jedny a tie vyzeraju ako gytovane.
jo, už mi to je jasný - promiň moje chyba... měl sem ještě jedno auto na rozebrání a nechal sem si z něj to čalounění, protože sem počítal s tim, že to budu lepit kobercem... když sem to měl hotový, tak sem ty čalounění v autě akorát prohodil...
ten "kyt" co je tam vidět, tak to je jen bílá barva - měl sem to posltrování uskladněný ve sklepě a ten se mezi tim vymaloval - nějaký prase mi to tou barvou pokapalo