Strop
Jak jsi to lepil kolem loketních opěrek? Tam je to hodně členitý. Napadlo mě, oblepit první tu opěrku a pak druhým kusem okolo té opěrky? Nebo to šlo z jednoho kusu?
z jednoho kusu to určitě nepůjde... nejdřív sem si udělal všechny rovný místa.. kome opěrek a tak je to z několika kusů koberce - něco, jako puzzle. Tohle je právě výhoda tohohle průmyslovýho koberce, že tyhle spoje se v něm úplně ztratěj
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Kdyby jste se náhodou někdo pamatoval nějaký čísílka, kolik toho třeba, budu vám vděčný
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Mám takovou na první dojem hloupou otázku: jak velkej je cca ten strop, já vím, že není nic jednodušího, než ho změřit, ale já mám auto pryč a dostanu se k němu na dílnu až příští neděli a mezi tím bych chtěl tu látku nebo potahovej materiál koupit a nějak jsem si to před tím nepoměřil, auto mám rozdělané už 3. týden mimo domov:wink: Už to chci konečně vše dodělat, jinak bych to poměřil a udělal o týden později a nepsal sem o rozměry...
Kdyby jste se náhodou někdo pamatoval nějaký čísílka, kolik toho třeba, budu vám vděčný
takisto by ma zaujmalo, koľko toho koberca by asi bolo treba na všetky dvere a strop....... 8O
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Ale vypadá to úplně jinak. Na strop posatačí cca 1,6 x 1,4 m ( nejsem si jistej možná i 1,2)
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Keď mi príde auto z vyváračky
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny