demontáž čalounění dveří = horor

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od stiglitz
Dneska jsem se do toho dal kvůli opravě centrál zamykání zadních dveří. Nějak se to nepovedlo, začalo to sponou na kličce stahování okna, pak to stáhnout dolů, přičemž to nevydržel jeden z těch plastových bazmeků, nešel ven ten plastový hřeb ale ulítlo to na tý výplni, takže to musím slepit. Pak jsem se mordoval s tou tuhou folií , v původním stavu už nebude nikdy, holka. Igelit v dveřích je taky moc krásnej a navíc mi při demontáži spadly dovnitř takový dvě plastový výztuhy, nevím přesně odkud jsou a jakej mají význam, zejtra pokračuju protože motorek centrálu radši seženu na vrakáči a za ty nervy mi to nestojí. Když jsem to tam viděl vevnitř...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od Pavel
Jo s tím čalouněnním je to sranda, z vrakáča to budeš dělat za půl roku znova :!:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od Kracmi
Je to děsná pakárna hlavně kdys to děláš poprví:-) Já zase rozebíral tapec u ridicovejch dveri a menil jsem stahovani oken. No děsný rozebrat to slo celkem v poho ale pak tam zadelat dratek co vede od klicky k zamku no hrozný pak si to všechno sestavim a kdys zadelavam posledni sroub u stahovani tak ho samozrejmne utrhnu takze sem musel zase povolit ten cernej plech a pak tam pres nej strcit ruku a s kombinackama vysroubovat ten zbytek sroubu to sem mel od toho cernyho plechu ruku celou sedrenou jak sem s tim kroutil a napadalo mne asi 1000 sprostejch slov za vterinu tak dobry nakonec se povedlo celkem s poklidem zadelavam vse jak patri a kdys je vsechno hotovo tak zadelavam sroubek jak drzi tu plastovou prihradku ve dverich a samozrejmne ten plestovej vehement do kteryho se sroub zaryje mi zapadne do vnitrku dveri.. no to uz sem se musel smat:) a uz kvuli jednomu sroubku celej tapec rozedelavat nebudu!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od stiglitz
Jo a zítra si vezmu stoličku protože dřepět u toho na bobku, to je na prd to dostávám po chvíli křeče. Pak jsou dobrý ty lidičky co se zastavěj a chtěj ti poskytnout dobrou radu. Dělám to před panelákem. Kdysi jsem něco dělal, byl jsem nasr... a šel dědek a povídá - no jó, i spravovat se musí, ne jenom jezdit. :lol: dneska se tomu zasměju ale tenkrát bych ho nejradši praštil. Nevíte na co jsou tam ty plastový profily - takový jakoby žlábky s gumovým lemem, jsou v nich nacvaknutý matičky?

stiglitz.
/////

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od Kracmi
vubec nevim co myslis

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od Pavel
Nic takového na mě taky nevypadlo... :roll:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 8 měsíců zpět #7 od mt-tuning
tie plastove blbosti sa nasuvaju na vodorovnu vystuhu dveri, pri silnom zatvarani dveri pri stiahnutom okne brania oknu buchnut o tuto vystuhu...

to je ta v strede dveri...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od Max-el

Nevíte na co jsou tam ty plastový profily - takový jakoby žlábky s gumovým lemem, jsou v nich nacvaknutý matičky?

já si tedfa spíš myslim, že ty plastový profily vodí okno. Podle mě si povolil moc šroubů. Stačí povolit šouby po obvodu. Ale v tomhle plastovým profilu (asi tak 15cm délka, nahoře a dole matka) s výřezem silným tak akorát na sklo (s gumou, nebo takovým semišem) se pohybuje sklo. Prostě ho to vede správným směrem.

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 8 měsíců zpět #9 od mt-tuning
sorry, maxel ma pravdu, ja som to blbo precital,

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 8 měsíců zpět #10 od stiglitz
Jo to bude ono, jdu to omrknout.

stiglitz.
/////

Více
17 roků 8 měsíců zpět #11 od stiglitz
Chlapi, díky za rady, bylo to tak, včera byla tma a tlačil mě čas. vše jde jak má akorát zámky budu muset sehnat, nemůžu to nechat před panelákem odemčený. Pak to dám do kupy u pantáty na baráku. No a mě čalounění už přestalo strašit, už vím jak na to, ještě jednou díky.

stiglitz.
/////

Více
17 roků 8 měsíců zpět #12 od stiglitz
...ale stejně to je hnus... :wc3: :wc3: :wc3:

stiglitz.
/////

Více
17 roků 7 měsíců zpět #13 od scherer012

...ale stejně to je hnus... :wc3: :wc3: :wc3:

Ja som to rozoberal včera asi 7-krát a šlo mi to v pohode
na žigulíku to bolo omnoho horšie :?
Ozaj
neviete mi poradiť kde by som zohnal ten maličký silenblok, ktorý drží vodiacu lištu koníka sťahovania el. okna? 8O

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 7 měsíců zpět #14 od stiglitz
Tak to jestli jsi to musel dělat sedmkrát tak to jsi byl asi úspěšnej při vlastní opravě... :twisted:

stiglitz.
/////

Více
17 roků 7 měsíců zpět #15 od scherer012

Tak to jestli jsi to musel dělat sedmkrát tak to jsi byl asi úspěšnej při vlastní opravě... :twisted:

to áno :D - za svätého som nemohol prísť na to, prečo mi to okno padá- potom som na to prišiel, ale samotné rozoberanie tapacíra bolo v pohode :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Vygenerováno za 0.486 sekund