demontáž čalounění dveří = horor

Více
17 roků 7 měsíců zpět #16 od DannyF
Rada: až to budete mít sundaný tak se podívejte kudy vedou tyčky-dráty od zámku. Hodí se to až si zabouchnete klíčky vevnitř. Nebudete muset páčit dveře.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #17 od petr1978

Dneska jsem se do toho dal kvůli opravě centrál zamykání zadních dveří. Nějak se to nepovedlo, začalo to sponou na kličce stahování okna, pak to stáhnout dolů, přičemž to nevydržel jeden z těch plastových bazmeků, nešel ven ten plastový hřeb ale ulítlo to na tý výplni, takže to musím slepit. Pak jsem se mordoval s tou tuhou folií , v původním stavu už nebude nikdy, holka. Igelit v dveřích je taky moc krásnej a navíc mi při demontáži spadly dovnitř takový dvě plastový výztuhy, nevím přesně odkud jsou a jakej mají význam, zejtra pokračuju protože motorek centrálu radši seženu na vrakáči a za ty nervy mi to nestojí. Když jsem to tam viděl vevnitř...

Jako bychseviděl:-) No ale nakonec jsi to zvládl a v pohodě né?
S tím se musí así poprvé porvat každý:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #18 od stiglitz
Tak už mám doma oba ty zámky co mi nechoděj. Takže se přemlouvám abych to zase rozebral a konečně to vyměnil. Vidím to na tuhle sobotu. Ale nechce se mi :cry:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #19 od stiglitz
Auto už zase odemyká...a zamyká...ó, to je ale paráda :D

stiglitz.
/////

Více
17 roků 6 měsíců zpět #20 od scherer012
dlho si sa prehováral........ :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #21 od stiglitz
To ano. Vypil jsem během vlastní práce čtyři piva a pak ještě asi šest. Na oslavu. A ta radost potom. :beer: :total: :break2:

stiglitz.
/////

Více
17 roků 5 měsíců zpět #22 od juraj l
nebudes mi verit, ale zozenies to vo FIAT-e
mal by to byt diel 5890428, cena cca 200 Sk. Ale nech Ti ho vyhladaju oni

zdravi, juro

Ja som to rozoberal včera asi 7-krát a šlo mi to v pohode
na žigulíku to bolo omnoho horšie :?
Ozaj
neviete mi poradiť kde by som zohnal ten maličký silenblok, ktorý drží vodiacu lištu koníka sťahovania el. okna? 8O

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Více
17 roků 2 měsíců zpět #23 od TommyAngelo
Ty plastové věci co zvas hodně lidí tady nevi je draha okna co vnich to okno jezdí a nekyvalo se vám drži to na tom černem plechu jedná ta plastová draha okna je delši a druhá kratši tak to skoušejte podle vzdalelnosti těch děr v tom černem plechu kde vám pravě ty dvě matky co jsou v těch plastovych drahách sednou :wink: taky jsem stoho byl na pražky jak jsem to rezebral všechno se mi to rozsipalo 8O :roll: tak jsem to dával hodiny do kupy než jsem na to přišel na co jsou ty dvě pičovyn...jooo hrůza ale jak to bude te dělat vic krat tak už bude te vědět jak na to tedkom jsem mněnil centraly zadnich dveři a lačes vubec jsem ten černy plech nemusel sundavat jenom jsem povolil zamek a bylo povolil tři matky na tom černem plechu abych ho mohl kousek odehnou a bylo :idea: :wink: :wink:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #24 od Joska
Potřeboval jsem vymenit zamek na pravých předních dveřích, tak jsem se do toho dal. Na operku jsem přišel hned, :) ale pak jsem začal zkoumat jak sundám páčku na otevírání dvěří (stálo mě to půl roku života). Bohužel jsem se k tomu nedopracoval, jak ji sundam abych ji neporusil a calouneni dostal ze dveri? Kdyz jsem oddělal pár umělohnotných cvočků nahlédl jsem pod čalouněni a tam byl ještě takovej šedej plast přes celé dveře, ten je pouze prilepenej nebo drzi jeste nekde jinde?

Více
17 roků 1 měsíc zpět #25 od stiglitz
Páčku na otevírání dveří..., no vytáhnneš tu misku, ta má z druhý strany po obvodu takový pacičky, a pak ji pootočíš a stáhneš z tý páčky směrem dopředu, tuším. Myslíš tohle? Musíš ji vycvakat, jakoby, držej ji jen tyhle plastový pacičky.

stiglitz.
/////

Více
17 roků 1 měsíc zpět #26 od stiglitz

Ty plastové věci co zvas hodně lidí tady nevi je draha okna co vnich to okno jezdí a nekyvalo se vám drži to na tom černem plechu jedná ta plastová draha okna je delši a druhá kratši tak to skoušejte podle vzdalelnosti těch děr v tom černem plechu kde vám pravě ty dvě matky co jsou v těch plastovych drahách sednou :wink: taky jsem stoho byl na pražky jak jsem to rezebral všechno se mi to rozsipalo 8O :roll: tak jsem to dával hodiny do kupy než jsem na to přišel na co jsou ty dvě pičovyn...jooo hrůza ale jak to bude te dělat vic krat tak už bude te vědět jak na to tedkom jsem mněnil centraly zadnich dveři a lačes vubec jsem ten černy plech nemusel sundavat jenom jsem povolil zamek a bylo povolil tři matky na tom černem plechu abych ho mohl kousek odehnou a bylo :idea: :wink: :wink:

Já jsem ho ani neodehnul, při troše snahy to tam dostaneš, ale na to jsem taky nepřišel hned, máš pravdu, ten plech dolů nemusí. :wink:

stiglitz.
/////

Více
17 roků 1 měsíc zpět #27 od scherer012

Já jsem ho ani neodehnul, při troše snahy to tam dostaneš, ale na to jsem taky nepřišel hned, máš pravdu, ten plech dolů nemusí. :wink:

a ako si vyberal tiahla? 8O

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #28 od stiglitz
Tu kličku s tím plastem vysuneš, nevím jestli dopředu nebo dozadu z toho plechu, je to řešený skoro jako kolejničky, má to drážky a táhla vyvlíkneš, dokonce myslím že jedno mi vypadlo samo od sebe. Když vytáhneš tu kličku, tak jsou táhla na volno.

stiglitz.
/////

Více
17 roků 1 měsíc zpět #29 od petr1978
Tak jsem udělal další rekord :) Potřeboval jsem opravit centrál v předních dveřích a byla ukrutná zima.
Nešlo mi odemknout auto ze strany spolujezdce, z řidičovy strany šlo odemykat a zamykat těžko. Měl jsem sundané komplet čalounění, vytažená a rozebraná centrál.
I s opravou centrálu to trvalo 1 hodinu :cup:

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 měsíc zpět #30 od stiglitz
Super, takže k tobě budeme jezdit, jako k odborníkovi. :lol:

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.492 sekund