Zaseklé dveře

Více
17 roků 1 měsíc zpět #1 od BlackJack
Zaseklé dveře vytvořil uživatel BlackJack
Mám už tak přes 1/2roku problém se zaseknutými zadními, levými dveřmi. Ne a ne je otevřít, cuplík jde max. do 1/2 a víš nic. Násilí nepomáhá.
Dneska sem dveře rozdělal, samozžejmě zavřené, byla to mordovačka. A došel jsem, že problém je v tom koncovém mechanismu. Bych ho rozdělal, ovšem jde vymontovat, jen za předpokladu, že sou dveře otevřené. Což já nemám možnost. Takže sem nahmatal akorát vazelínu. Nemůžu si poradit. zevnitř na nic důležitého nevidím. Neví někdo, jak si s tím poradit? Mám pořezané ruce od toho, jak sem se tam pokoušel s tím zatancovat. Napdá mě akorát to zevnitř rozmlátit a někde sehnat novej mechanismus. :(

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #2 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Zaseklé dveře
ak mas novy mechanizmus, tak by som to asi rozmlatil... niekde sa asi len nieco ohlo... tazko poradit, trebalo by to vidiet.. ked ti cuplik ide len do polovice, nieje este zapnuta aj detska poistka? nie som si vsak isty ci ma nieco spolocne s tymto... len tak nahlas premyslam... :?:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Zaseklé dveře
Problém je v tom koncovém mechanismu. Tam nepomáhá ani pořádně zatahat za vedení toho cuplíku. Jde o centrální zamykání. Prostě někde něco uvnitř se zaseklo, což neumožnuje odemčení. Je to zevnitř bez jakéhokoliv přístupu do toho mechanimu. Musel bych to první vymlátit, abych vůbec otevřel dveře. To taky nebude jen tak. Pokud někdo viděl nebo má ten mechanismus venku, mohl by nafotit nebo aspoň popsat, kde se na co dá sáhnout.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4 od mt-tuning
no momentalne je tma jak v rohu, zajtra ti sem hodim komplet foto, a ak sa bude dat, skusim si zaseknut zadne dvere a nejako vypatrat, ako by sa dali zvnutra otvorit/ neboj, mam tu vrak tipa, takze na experimenty mam dobrovolnika.
ktora strana to je?
sice na tom asi nezalezi... :twisted:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od BlackJack
Hele .. vážím si toho a mooc. Ale zaseknout se ti to asi neporaří. Je to uvnitř toho mechanismu. Jde o levé zadní dveře (místo za řidičem). Nechápu právě, co se v tom mohlo zasenout, že ten cuplík nejde povtáhnout celej. Kdych měl fotku toho mechanismu, tak bych viděl víc, co je uvnitř a jak ho nejlépe rozebrat.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od mt-tuning
ja si zrovna myslim, ze sa ti pokazil central v tom motorceku a je otvoreny len napolovicu. ale to je len dohad... zajtra to rozdelam a nafotim... este taka blba otazka... skusal si aj taku srandu, ze zamknut, odomknut a pri odomykani tahat ten cuplik von?> alebo tahat cuplik von zaroven tahat tiahlo dveri zvnutra? /ale to su len dohady./

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od BlackJack
To mě nenapadlo, že se zaseknul ten motorek. :idea: Možné to je. Tahat se s tím zkoušelo za půl roku mockrát. Dokonce sem ten motorek odpojil a taky nic. A taky vlastně ten motorek nejevil snahu se nějak hýbat. Nevydával žádné zvuky ani posunky, i když byl zapojenej.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od mt-tuning
dobre, takze zatial vychadzajme z toho, ze motorek je kaput... ked budem rozrabat zamok dveri, nafotim ti krok po kroku od demontaze plastoveho krytu motorceka, aby sme prisli na to, cim pohnut aby sa dvere odistili...,,

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od BlackJack
Bylo to by to skvělé, možná bych nemusel použít bourací nářadí. Kdybych věděl, jak se ten mechanismus dá rozebrat zevnitř, bylo by to super. Hmatem jsem zjistil, že jeden plast překrývá druhý, takže asi to nebude vcelku. Zkus to prosímtě nějak zdokumentovat, až budeš mít čas. Já čekal půl roku, takže nějakej den už vydržím. :wink: Zatím jdu na kutě .. předem díky (moc)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od mt-tuning
mam ten zamok vytiahnuty z auta, len musim naspet do prace.. vecer ti to nafotim... ale skumal som to, ale sranda rozrobit na aute to asi nebude... :oops:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od BlackJack
Právě tohle sem nechtěl slyšet :lol: Uvidím co nafotíš a pak zvážím situaci :wink:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #12 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Zaseklé dveře

Právě tohle sem nechtěl slyšet :lol: Uvidím co nafotíš a pak zvážím situaci :wink:

ja som to rozoberal predvčerom
pri zavretých dverách ten zámok nerozoberieš- ten plast, ktorý nahmatáš je tam zaistený a musíš ho vypáčiť- ja som ten zámok rozoberal vybratý a aj tak sa mi ho podarilo vylomiť :x , ale mám druhý, takže som v poho......

na otvorenie tých dverí ti asi pomôže iba veľmi hrubé násilie :?

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #13 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Zaseklé dveře
Taková práce je o nervy, doufám že mě to nepotká.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #14 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: Zaseklé dveře
Na straně se dveři jsou na tom zamku 3 křižove šroubky. ty jdou malim šroubovakem odšroubovat a pak ty dvě pojistky - horkovzduškou s nadstavcem na letovani nahřad a kryci plast sundat a jsi ve vnítř. Jako první odpoj všechny tahla co od toho vedou. Hlavně v pomali a v klidu, bo si zbytečně dojebeš ruce. no pak otevřeš dveře a pak to vklidu vymontuješ. pokud to spraviš a budeš skladat tak zašrobuj ty šroubky a vem si kousek nějakeho plastu a ty pojistky zase korkovzduškou zatav tim plastem. Ta demontaž je tak asi na hodinku a nervi u toho jenom tečou.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #15 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Zaseklé dveře
To vím, to jsi zkroucený jak paragraf, ruce bolí, není místo a teče z tebe jak z děravý pračky.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 0.478 sekund