Zaseklé dveře

Více
17 roků 1 měsíc zpět #16 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: Zaseklé dveře
Přesně tak, mi se stalo něco podobneho. Rosipalo se vevnitř takove plastove pouzdro ktere jezdi na ozobene hřideli. To se tam zaseklo a dveře nešli otvirat. tak jsem to vytahl tim spusobem jak jsem psal, vyhodil jsem s toho motorek poskladal a dal jsem to spatky a namontoval jsem tam univerzal ktery jsem namontoval do konstrokce dveři a napojil jsem ho na tahlo, ale využil jsem jen 2draty a ty dva tam jsou volně. Teď to funguje a central taky. Stalo se mi to u dveří spolujezdce. Sundal jsem i tu konstrukci co na ní drži sistem stahovani okna a tim jsem dostal víc mista ale nic moc.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #17 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Zaseklé dveře
TAKZE tu su fotky.

ako pise Vavra, su tam tri skrutky, ale ako sa dostanes cez to zlate tiahlo vazne neviem.. este som to neskusal rozobrat, ale pozriem na to..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #18 od vavra
To maš snad uplně nove, ne?
T o zlate tahlo drži na tom čepu co je nalisovany v tom plastu. Jde to šroubovakem vypačit, ale teď si nejsem jisty jesli se to musi sundavat. Jestli to nedrži jen na tom plastu ktery sudndaš. Ja jsem to sundaval. Vim že jsem něco udělal tehdy zbytečně a zjistíl jsem to jak až při skladani. Ten čep se tam strašně blbě dava spatky.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #19 od mt-tuning
nie, nieje to nove, je to z 13 rocneho vraku... este som to neskusal rozobrat, ale idem sa prave do toho pustit....

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #20 od mt-tuning
sakra, nejako to nemozem vypacit. to zlate tiahlo nie a nie dostat von.. inak sa to rozrobit neda... radsej to pre dnes necham tak, lebo ak nie, vidim to tak ze pridem o zamok.. :twisted: :twisted: :twisted:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 měsíc zpět #21 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Zaseklé dveře
Jedině odvrtat ty nýty..já to zkoušel všelijak páčit, až to dopadlo tak, že jsem to rozlámal..popravdě i trochu zlostí :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #22 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Zaseklé dveře
to tiahlo vyberať nemusíš- drží iba na tom plaste, ktorý zhadzuješ
ten plast je prichytený tými tromi šroubikmi a dvomi nitmi- tie nity keď vypáčiš- si vo vnútri :cinka:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #23 od vavra
OU. Tak to musela byt teda zlost. :evil: Ja jsem to psal, že to chce horkovzduškou nahřat ty nytki, sice ten plast poškodiš ale ne tolik a pak to spatky zataviš. vrtačkou se do těch dveři asi nedostane. No ještě že jsto neskoušel na svem autě, ale to bude ještě fungovat, jenom tam pujde bordel.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #24 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Zaseklé dveře
No já myslel, že to odlámu a dostanu se tak aspoň k těm kontaktům u motorku..jenže..ono by to teoreticky šloo, ale to by nešměly být z druhé strany toho krytu různé vodící lišty pro ty střeva, tak teď je to už nepoužitelné..nechám si to na pokusy.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #25 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma zaseklé dveře
jestli můžeš rozeber dveře( tapecírunk rám okna) at je víc místa, jestli se tam trochu dostaneš tak něčím přizvedni, (myslím ta dolní
) nebo zatáhni za jednu s tech menších páček(ta horní by měla být myslím nahoře) a někdo ať ti mačká zvenku kliku. jestli tohle nepomůže tak nejakým šroubovákem rozmlat ten plast ať se dostaneš k pajšlu toho mechanismu a pak to vycvaknout ručně

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #26 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Zaseklé dveře
Jo takhle .. když sem to měl rozdělané, viděl jsem akorát jeden šroubek. Odšroubovat by to neměl být problém. Pájku se zahnutým koncem a odsávačkou mám, takže tím to taky (snad) pujde nahřát. Čas by se našel a trpělivost taky. V nejhorším případě to otevřu jak konzervu. A zase mě čeká to rozebírání :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
17 roků 1 měsíc zpět #27 od vavra
no tak hodně štěsti! :)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #28 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Zaseklé dveře
Mylím, že se dovnitř vrtačkou dostaneš. Jen musíš vytáhnout celé okno s výstuží a mechanismem otvírání okna.
Pak opravdu stačí odvrtat ty nýty, a odšroubovat 3 křížové šroubky.
Ale stejně si myslím, že tam není co by se natvrdo zaseklo a musí to jít otevřít. Je to fakt jednoduchý mechanismus v tom cnetrálu, měl jsem to už několikrát rozebrené.
Budeš muset fakt tahat hodně velkou silou za táhlo co odemyká a zamyká a pak to otvřít z venku. Možná že ti fakt zapadla bezpečnostní pojistka. Než budeš tahat, odpoj to táhlo od cuplíku. Měly by to být dvě táhla spojeny takovým plastovým křížem. Ukrutnou sílu na rozmlácení bychpoužil až v krajním případě.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 hodin zpět #29 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Zaseklé dveře
Jak sem měl auto v servisu, tak sem se zmínil i o těch zaseklých dveřích. Borec říkal, že se na to díval a dospěl k tomu, že se to musí vysekat, že to normálně dělá majzlem. No tak sem zjišťoval dál a dospěl k tomu, že za 800Kč může sehnat ten mechanismus z vrákaču. Je to prej drahé kvůli tomu, že je tam ten elektrickej mechanismus. Tak sem mu řekl, že ono to zatím počká, že se ozvu později :lol: no by si pěkně namastil kapsu .. :evil:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
17 roků 6 hodin zpět #30 od vavra

Jak sem měl auto v servisu, tak sem se zmínil i o těch zaseklých dveřích. Borec říkal, že se na to díval a dospěl k tomu, že se to musí vysekat, že to normálně dělá majzlem. No tak sem zjišťoval dál a dospěl k tomu, že za 800Kč může sehnat ten mechanismus z vrákaču. Je to prej drahé kvůli tomu, že je tam ten elektrickej mechanismus. Tak sem mu řekl, že ono to zatím počká, že se ozvu později :lol: no by si pěkně namastil kapsu .. :evil:

Jestli potřebuješ zamek s centralem tak za 300kč to prodavam ja + poštovne.

Vygenerováno za 0.523 sekund