vymena - zadne blatniky

Více
17 roků 1 měsíc zpět #16 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: vymena - zadne blatniky

nejhorší je sundat ty šrouby misí se pomalu vytáčet já 3 odřezával a bez toho zámku to tam nevrátíš jeden stojí tady 39kč a bylo ho docela těžké sehnat

ake mas na mysli sroby? tie ktore to drzia od zadnych dvery???
no ako tak citam tak ma caka asi dost nemile prekvapenie... :twisted:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #17 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: vymena - zadne blatniky
ozaj, nema to niekto nafotene ako postupoval a jak to vyzera ked sa daju tie blatniky dole?

DIKI

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #18 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma blatník
je to jednoduché.sundáš zadní nárazník a zadní světlo, otevřeš dveře a kolem toho blatníku uvidíš 5 imbusových šrobů,2vepředu 2vzadu a 1dole co byl pod nárazníkem. někdy se stane že ten dole urveš protože drží v podběhu a ten je většinou vyhnitý. pokud nějaký urveš dá se přišroubovat samořezným šroubem,nebo nějakým jiným způsobem. ten blatník je přilepený tmelem který je dobré uřezat nožíkem, protože drží jak prase, pak očistit zbytky tmelu nanést nové lepidlo nebo silikon, nasadit blatník přišroubovat. nahodit světlo a nárazník a hotovo. jo shnilý podběh jsem řešil laminátem, nemám svářečku. já jsem ten blatník a zbytky podběhu ještě natíral zevnitř resistinem

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #19 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: vymena - zadne blatniky
Zdravím chlapi,

taky jsem asi před půl rokem měnil na svém Tipku oba zadní blatníky. Dolů šly v pohodě (jak již tady bylo psané) a nové zpět ještě líp. Ale nejhorší fakt bylo překvapení pod nima. Levý podběh rezavý jak sviňa a pravého kus chybělo. Nejvíc práce je dát dohromady ty podběhy. Vyřezat rezavé plechy, navařit nové, ponatírat... Samotné blatníky jsou pak už to nejmenší...

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
17 roků 1 měsíc zpět #20 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: vymena - zadne blatniky
Furt lepší než u Favorita. Dělal jsem celého kousek po kousku a už nikdy víc :!:
To raději lehce sundám blatník na Tipu, a vyvařím v pohodě podběh který se skládá jen z jednoho plechu. :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 měsíc zpět #21 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma blatník
jo když je doma CO2 nebo švajc tak je to brnkačka, já mám doma jen elektrodovku ale tou se to nedá(je tam dynamo s tanku a provaří aj kolejnicu a na taký plech je silná :cry: )leda tak bodovat

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #22 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: vymena - zadne blatniky
ja som dočasne "vyvaril" podlahu 1mm plechom a nitmi na budúci rok to budem musieť vyvariť trafom alebo CO2 :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #23 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: blatník

jo když je doma CO2 nebo švajc tak je to brnkačka, já mám doma jen elektrodovku ale tou se to nedá(je tam dynamo s tanku a provaří aj kolejnicu a na taký plech je silná :cry: )leda tak bodovat

I COčkem musíš stejně jen bodovat. Jinak se ti to pokroutí a neuděláš s tím nic. Body ale musí být blízko, jinak se ti to rozpadne, nebo se ti to rozleze. Ale je to fakt, elektrodou to fakt neuděláš. :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 měsíc zpět #24 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: vymena - zadne blatniky
já vzal plech nýty kit a už byl podběch na světě :lol:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 4 týdnů zpět #25 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: vymena - zadne blatniky
Jo, taky jsem to tak dělal dokud jsem si nepořídíl COčko. A taky jsem viděl zlomenou škodovku v polovině potom co si borec hrál s plechem a nýtovačkama v nosných částech :)

Vygenerováno za 0.386 sekund