zadní podběh pod blatníkem
16 roků 9 měsíců zpět #16
od zefo
Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km
Odpověděl zefo pro téma Re: zadní podběh pod blatníkem
Zdravim kolegovia,
po uvodnych pripravach a zhanani dielov (thanx to Wolf1888) sme sa doma pustili do rekonstrukcie. Momentalne nemam cas na dlhe rozpisovanie, takze v kratkosti:
- zlozenie timu: dvaja amateri + profesional
- trvanie: 2 dni po 10 hodin
- postup:
1, zdvihnutie zaistenie auta, zhodenie koliest, vybratie casti interieru, dokladne obrusenie hrdzavych casti, strihanie a tvarovanie plechu, vyklepavanie
2, bodovanie CO2, zabrusenie
3, nasledovala chemia: odhrdzovac, zakladna antikorozna farba a na to Body 930. na spoje karoserie a podblatniky Body 999.
4, priprava blatnikov: zabrusenie, odmastnenie 6000-kou, striekanie, susenie
5, spatna montaz
Problem bol ze pri povolovani blatnikov sme odtrhli polovicu srobov nakolko tam drzia len na nejakom po*ranom plastne ktory hned povolil. Takze pri spatnom lepeni to bolo treba zaistit - posledne fotky. Aj ked sa to mozno nezda bolo s tym naozaj kopec roboty. Karoseriu som dokladne prestuchal srobovakom a vyskocili na mna hrdzave miesta s ktorymi som neratal - robota a vyvaranie navyse. Farbu som dal zarobit presne na karoseriu a chlapik sa celkom aj trafil.
Kto by mal zaujem o detaily mozem dopisat.
A tu su foto zefo.yweb.sk/tipo_oprava
po uvodnych pripravach a zhanani dielov (thanx to Wolf1888) sme sa doma pustili do rekonstrukcie. Momentalne nemam cas na dlhe rozpisovanie, takze v kratkosti:
- zlozenie timu: dvaja amateri + profesional
- trvanie: 2 dni po 10 hodin
- postup:
1, zdvihnutie zaistenie auta, zhodenie koliest, vybratie casti interieru, dokladne obrusenie hrdzavych casti, strihanie a tvarovanie plechu, vyklepavanie
2, bodovanie CO2, zabrusenie
3, nasledovala chemia: odhrdzovac, zakladna antikorozna farba a na to Body 930. na spoje karoserie a podblatniky Body 999.
4, priprava blatnikov: zabrusenie, odmastnenie 6000-kou, striekanie, susenie
5, spatna montaz
Problem bol ze pri povolovani blatnikov sme odtrhli polovicu srobov nakolko tam drzia len na nejakom po*ranom plastne ktory hned povolil. Takze pri spatnom lepeni to bolo treba zaistit - posledne fotky. Aj ked sa to mozno nezda bolo s tym naozaj kopec roboty. Karoseriu som dokladne prestuchal srobovakom a vyskocili na mna hrdzave miesta s ktorymi som neratal - robota a vyvaranie navyse. Farbu som dal zarobit presne na karoseriu a chlapik sa celkom aj trafil.
Kto by mal zaujem o detaily mozem dopisat.
A tu su foto zefo.yweb.sk/tipo_oprava
Fiat Tipo 1.7D, 1989, 112.000 km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 9 měsíců zpět #17
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: zadní podběh pod blatníkem
Byl jsem na tom hůř než ty. Vyvařil jsem to a nevypadá to šatně
Jen je s tím stračná piplačka než to nastříháš, naohýbáš a posvařuješ. Ještě ti to taky musí kopírovat blatník což je ta největší fuška. No když přijedete na sraz, budu tam mít fotky a doufám že už i vyvařené Tipo

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.039 sekund