Náhlé mlžení oken
tak s tímto jsem měl problém na podzim,přesně jak píšeš,jde o to,že totiž,že vyměník asi zněnou nastavení se orosí,lépe,rychleji se skondenzuje voda a tá pak vlítne do kabyny a orosí se ti komplet přední a boční okna a to tak že to nejde ani utřít
taky sem myslel že je výměník v háji,ale je to tím že sem se to učil ovládat,je to prostě tím že se ho musíš naučit ovládat,nejde asi razantně takhle měnit režimy,páč s toho důvodu se právě ten výměník rychle orosí a vrazí ti to na plno do kabyny,v létě jestli sis všiml pokud ti auto stálo na slunci a běžela klima,tak se pod autem dělala loužička na urč. mistě a to je něco podobného,prostě se kondenzuje voda a někudy musí jít ven
neumím to nějak lépe vysvětlit,taky se ještě učím to ovládat,ale vím že razantně měnit režimy prostě nejde,dělá to problemy,a od té doby mám pokoj
To si nemyslím, u jiných aut to nedělá. Kondenzát pod autem v létě je normální. Já režimy často neměním, mám to pořád na "AUTO", ovšem když se začne mlžit i přední sklo, tak to zkouším různě přesměrovávat a větrat, abych se toho zbavil.
dělá to klapka recirkulace, resp. servomotorek, který ji ovládá
Myslíš že je cirkulace pořád nastavená aby brala vzduch zevnitř auta?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Foceno ráno za tmy mobilem, ale i tak je vidět, že už zase jezdím jako pohřebák

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)