vymena panelu topeni i s ventilatorem v tempre+dalsi ukony
16 roků 2 týdnů zpět #16
od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: vymena panelu topeni i s ventilatorem v tempre+dalsi ukony
caute takze jsem se vcera pokusil vymenit ty repraky - jde dolu celej panel komplet s tachometrem jesli bude nekdo chtit fotku, urcite poslu ted se jeste dobrat ke zdarnymu konci s tim topenim ale na tom zacnu delat az o vikendu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 2 týdnů zpět #17
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: vymena panelu topeni i s ventilatorem v tempre+dalsi ukony
Je to tak, k levému repráku se bez sundání celý přístrojovky nedostaneš. K pravýmu naopak úplně lehce, mřížka má 2 šroubky. Nevím proč to taliáni opět takhle zkokotili
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
16 roků 1 týden zpět #18
od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: vymena panelu topeni i s ventilatorem v tempre+dalsi ukony
takze ventilator ropeni vymenen a jeste mi tedy zbyva ta regulace ventilatoru - vim, ze se to tu resilo uz asi tak padesatstotisickrat, ale z tech vlaken co jsem procital jsem se nikde nedocetl jaky odpory tam dat - myslim tim W a ohmy, o W jsem slysel ze ty vykonnejsi - 5,10W apod ale ohmy? ... predem dik ...
16 roků 1 týden zpět #19
od pelee
FIAT sx family - Marea 1,6 16v Weekend SX & Tempra 1,4 SX ie cat. Saloon
Odpověděl pelee pro téma Re: vymena panelu topeni i s ventilatorem v tempre+dalsi ukony
taky jsem tu nekde videl, kolik Ohmu maji mit jednotlive rychlosti.....a uz jsem si vzpomel kde
fiattipo.net/images/clanky/rov/01.jpg
...dodatecne diky za vystizny (=obrazkovy ) navod pro mechaniky - amatery
fiattipo.net/images/clanky/rov/01.jpg
...dodatecne diky za vystizny (=obrazkovy ) navod pro mechaniky - amatery
FIAT sx family - Marea 1,6 16v Weekend SX & Tempra 1,4 SX ie cat. Saloon
Vygenerováno za 0.314 sekund