brzdove potrubi
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- vilímek petr
k výměně trubek u tempry - chybí mi zrovna ta, co jde nad nádrží - tak odšroubuji nádrž, ale nebudu ji vyhazovat ven, prostrčím novou CU trubku z made in poland, a nádrž přišroubuji, jinak nevím jak na tipech, ale já musím shodit ještě ten plastový kryt přes filtr benzínu,
jinak měním už více trubek, tak jsem rád že tam jsou ty kostky, válečky a jiné spojovací holendry, alespoň se nemusí tahat několika metrové potrubí.
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Premyslim, ze tam dam taky z Favorita, ale bude tam pasovat ta favoritacka (strana ridice) - delka?
Sehnat hotove trubky na Favo taky neni lehke... Vetsinou maji jen metraze...
Ja vim, ono jak jsou holendry zarezle, tak se neprotocila v te matici, pootocila se cela trubka asi o 15° a vznikla tam mikrotrhlina.
Premyslim, ze tam dam taky z Favorita, ale bude tam pasovat ta favoritacka (strana ridice) - delka?
Sehnat hotove trubky na Favo taky neni lehke... Vetsinou maji jen metraze...
Přesně tak, vyměnit, nic nepájej...
Ten poslední dostavec mě rozesmál, brzdový trubky na fáčko mají snad na každym rohu v kdejaký prodejně, která má něco společnýho s automobily nebo díly. Jinak ty trubky jsou stejné i na felicii. A klidně si ji nechej udělat v metráži, vyjde to na stejné peníze jako ta na fáčko. Na straně řidiče má ta trubka snad jen 70cm... použít se dá vlastně jakákoliv trubka s dostatečnou délkou a holendry M10x1
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Ten poslední dostavec mě rozesmál, brzdový trubky na fáčko mají snad na každym rohu v kdejaký prodejně, která má něco společnýho s automobily nebo díly.
No, to tedkaj zasej rozesmalo me..., tos sme si tedkaj kvit. V Brne, v prvnich dvuch obchodoch (z teho jedna hokna Skoda dily) nemeli na Favo ani prd. Na objednavku nebo enom metraz (konce potrubi bys musel zasej henka nekde delat, nemam na to cely tyden, lozit po meste a hledat firmu, kera to rozboucha)
Ne, proste asi zacina aj Favo starnut (exemplaru ubyva)...
Ale uz vim, kde je nastesti maji skladem.
radluk napsal:
Ten poslední dostavec mě rozesmál, brzdový trubky na fáčko mají snad na každym rohu v kdejaký prodejně, která má něco společnýho s automobily nebo díly.
No, to tedkaj zasej rozesmalo me..., tos sme si tedkaj kvit. V Brne, v prvnich dvuch obchodoch (z teho jedna hokna Skoda dily) nemeli na Favo ani prd. Na objednavku nebo enom metraz (konce potrubi bys musel zasej henka nekde delat, nemam na to cely tyden, lozit po meste a hledat firmu, kera to rozboucha)
Ne, proste asi zacina aj Favo starnut (exemplaru ubyva)...
no šak šalinoo tam dohédeš né : :total:
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
jakýkoliv mikrootvor znamená, že je trubka nalomená a ten zlom jen nevidíš já bych to obratem měnilJak moc komplikovane je vyndani prednich brdovych potrubi??? JA vim, ze do brzdove soustavy nepatri amaterske opravy, ale co kdyz je tam mikro otvor, ma smysl to zkouset treba zapajet mosazi?
Trubky v metráži nejsou drahý, drahý sou holandry, když ale koupíš holandry na favo tak ty jsou laciný, když budeš chtít na fiata tak stojí třikrát víc, ne že by to byla tak horentní suma, ale proč utrácet víc než je třeba...
Stejně si asi necháš nalisovat koncovky v servisu, nevím jak by se to dalo dělat doma
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
dozadu po zátěžák nebo až k ramenu???na BEZ-ABS tipo má trubička od HBV dozadu délku 310cm jedna 1x M10 a 1X M12, druhá oba holendry M10..
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!