Dobijeni problem

Více
15 roků 5 měsíců zpět #16 od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: Dobijeni problem
tak mam to stejne, neutral 14,75V pri 3000ot/min 14,6V zapnuta dalkova svetla jak je nekde popsany

jaky diody patri do altiku, v navodu tu nekde uvedenem nejsou parametry diod, jen ze budici maj bytna 4A ale vykonovky jsem nezjistil (ze bych si je koupil abych je mel kdyz budu altik rozdelavat)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #17 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: Dobijeni problem
istota je istota kupuj to radsej s alternatorom v ruke.... ja zatial este skusim niake tie finty lebo ako v benzinovej verzii to je jedna basen vybrat altik ale v naftovej to je hotove peklo ako som pozeral a uz aj niekto predomnou tu spodnu srubu alternatora pekne zriadil ani prstencovy kluc mi tam uz nevedel sadnut :( lebo uz par raz som ho chcel vybrat ale nepodarilo sa zlomil som nanom uz 1 golu a 1 predlzovaci nadstavec + roztrhol 2 x 19 orech... drzi tam ako privareny ... :( .... takze moje moznosti su ... nechat to tak (ako da sa stym chodit so startovanim ani s nicim inym nemam problemy) alebo odstranit chybu bez zasahu do altika ocom pochybujem uz som snad vsetko vyskusal.

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 5 měsíců zpět #18 od pegas77
mam dotaz poridil jsem novy altik na 1,6 dle popisu na muj typ motoru ale co me zarazi ze zadni celo nema zadny krytovani (viz obr.)

podle svorek to nevypada ze by tam nejaky kryt mel byt tak nevim zda je to jen jinak provedeno (k nizce i navodu zde je jine provedeni)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #19 od pegas77
nikdo nevi zda to velo bez krytu je normální?

a jedna věc namontoval jsem tento altík a kontrolka dobíjení už nesvítí ale napětí na baterce při dálkových světlech je 13,6V jak pri volnoběhu tak pri cca 3000ot/min.

jo a kostry všechny očištěny ai na baterce svorky zkontrolovany

Více
15 roků 3 měsíců zpět #20 od tom.podluzak
Odpověděl tom.podluzak pro téma Re: Dobijeni problem
bud v klidu jestli tam je 13,6 jak na volnobeh tak pri zatizeni tak je to ok aten kryt nevim starsi skodovky ho taky nemaji

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Vygenerováno za 0.321 sekund