jak velký proud?
14 roků 11 měsíců zpět #16
od rs
Jezis ty jsi stim prisel.
Tyrystor je vicevrstva soucastka a ma takovou nerest ze se u ss odvodu neda vypnout leda prerusenim proudu pres neho ci prepolovanim. Takze vhodne k tomu nejsou. Ja se na nic jineho neptal. Neco nakousnes tak to dopovez. Vybral jsi si pro todle spinani nejmene vhodnou soucastku a jeste se rozcilujes. A nebou nebudu resit zpusob rizeni obrazek jsem si uz udelal. Tim bych to zme strany uzavrel.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Odpověděl rs pro téma Re: jak velký proud?
Já už tomu nerozumím, co se tu řeší. Samozřejmě že se tyristory na startér nedávají, kdyby k tomu byly vhodné, tak by ho asi každý startér měl. Jenom prosím neřešit, jak by to mělo fungovat. Tyristor podobně jako více polovodičových součástek umožnuje vícero typů zapojení. Existuje vícero druhů s různými vlastnosti a vnitřní stavbou a směsí.
Jinak to Charles: Ano můžeš ho v klídku použít
Jezis ty jsi stim prisel.
Tyrystor je vicevrstva soucastka a ma takovou nerest ze se u ss odvodu neda vypnout leda prerusenim proudu pres neho ci prepolovanim. Takze vhodne k tomu nejsou. Ja se na nic jineho neptal. Neco nakousnes tak to dopovez. Vybral jsi si pro todle spinani nejmene vhodnou soucastku a jeste se rozcilujes. A nebou nebudu resit zpusob rizeni obrazek jsem si uz udelal. Tim bych to zme strany uzavrel.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.232 sekund