Přední světla :-/

Více
18 roků 8 měsíců zpět #16 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Přední světla :-/
ja to nevedl :-) myslel sem ze fakt nesviti :D ze rupla :D ale to je fuk :D hlavne ze uz je to oki ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #17 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Přední světla :-/
Ja myslim, ze to je jedno. Ty by jsi tu poruchu odstranil na miste, tim padem by jsi mel vse v poradku (je jedno, zda konektor nebo vymenu zarovky).

Více
18 roků 8 měsíců zpět #18 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Přední světla :-/
njn :D to je asi fakt :D to me ani nenapadlo :D no co nadelam :D aspon sem prispel tomuto statu i svou almuznickou :D

Více
18 roků 8 měsíců zpět #19 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Přední světla :-/
Tak neviem o akom aute sa bavite, ale moje Tipo r.v. 91 má 4 sroby a vsetky zozadu.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 8 měsíců zpět #20 od Augustin

Tak neviem o akom aute sa bavite, ale moje Tipo r.v. 91 má 4 sroby a vsetky zozadu.

No ja se nechci prit az do krve, ale logicky, jak je to svetlo prichyceno ke karoserii, ze by to bylo sroubovane ze strany motoru :o to se mi nejak nezda. Zitra se na to podivam, myslim si, ze by to mohlo byt pristupne spise zepredu.

Více
18 roků 8 měsíců zpět #21 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Přední světla :-/
me se to stalo ze mi vypadl konektor ale po poradnym skoku :twisted:

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
18 roků 8 měsíců zpět #22 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Přední světla :-/
U TD měnit žárovku v levým světle je fakt chuťovka. Světlo drží na 4 šroubech zezadu, žádná finta s odděláním masky nepomůže. Já až budu někdy měnit žárovku, tak asi sundám nárazník, odšroubuju sponu na hadici IC, hadici IC vytáhnu, můžu měnit žárovku...

Více
18 roků 8 měsíců zpět #23 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Přední světla :-/
na tom mym druhy uz to je v poho ta hadice na intercooler jde jinudy da se v poho dostat k zarovce

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
18 roků 8 měsíců zpět #24 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Přední světla :-/

No ja se nechci prit az do krve, ale logicky, jak je to svetlo prichyceno ke karoserii, ze by to bylo sroubovane ze strany motoru :o to se mi nejak nezda. Zitra se na to podivam, myslim si, ze by to mohlo byt pristupne spise zepredu.

Pozerať nemusíš chodiť, v nedelu som obidve svetlá menil.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 8 měsíců zpět #25 od Augustin

Ja jsem se stejne na to dneska mrknul. Musim dat za pravdu, je to tak. Drzi to na 4 sroubech, ktere jsou pristupne ze strany motoru. Takze sorac :oops:

Více
18 roků 8 měsíců zpět #26 od klidek
Odpověděl klidek pro téma Re: Přední světla :-/

Ja jsem se stejne na to dneska mrknul. Musim dat za pravdu, je to tak. Drzi to na 4 sroubech, ktere jsou pristupne ze strany motoru. Takze sorac :oops:

ja už mám jen dva šroubky :lol: :lol:

TIPO 1.1
ABARTH 500 ESSEESSE
MERCEDES VITO
TIPO 1.7 D přestavba na olej - EXITUS
TIPO 1.6 8V na díly - EXITUS

Vygenerováno za 0.429 sekund