Alternátor - jaký

Více
11 roků 5 měsíců zpět #16 od Uskatec
Odpověděl Uskatec pro téma Re: Alternátor - jaký
mam z 2,0 16V, zisti ci ti bude pasovat...

Tipo 1,9 TD
Tipo 2,0 16V

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 5 měsíců zpět - 11 roků 5 měsíců zpět #17 od remarque
Odpověděl remarque pro téma Re: Alternátor - jaký
Z 2.0l nepasuje. Na 1,6 OHC pasuje z 1,4.

Jirka_ napsal: ...- kontrola u mechanika: dobíjení při volnoběhu a zapnutých světlech cca 14,02V při samozapnutí zapnutí větráku to padá na cca 13,60V...

100% fungující alternátor musí dávat při všech zapnutých spotřebičích přes 14V. 13,6 je sakra málo. Pokud je reglér skutečně nový,tak bych šel po tom usměrňovači.
Jen tak ze srandy můžete ještě zkusit změřit úbytek napětí na kabelu od altu k baterce, jestli náhodou nemáš jen přechodové odpory v kabelových okách.

FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91
Poslední změna: 11 roků 5 měsíců zpět uživatelem remarque.

Více
11 roků 5 měsíců zpět #18 od Jirka_
Odpověděl Jirka_ pro téma Re: Alternátor - jaký
Aha ono já k němu dojel, auto bylo horký takže se větrák v chladiči zapínal co chvíly. A na těch 13,6 to padalo jen při tom. Regulátor je s uhlíky skutečně nový. Ještě něco mluvil o kotvě, ale ten člověk co dělal repasi mu řekl, že sice není "nová" ale je v pořádku, tak jí neměnil

Díky moc, řeknu mu to ať zkusí to co říkáš. Snad na to přijdeme. Blbý je že elektriku moc nedělá. Tu repasi dělal někdo jinej a na přístrojích to prý bylo vše v pořádku.

Je to fakt naprd. Furt jsem nervózní kde zůstanu viset. Dneska to bylo to samé kontrolka zase přerušovaně žhavila asi čtvrt hodiny a pak zhasla.

Více
11 roků 4 měsíců zpět #19 od Jirka_
Odpověděl Jirka_ pro téma Re: Alternátor - jaký
Můj mechanik na mě nemá čas a jinam se mi jezdit zatím nechce...

Nevíte ale jak je možný že to auto furt jezdí? (už skoro dva týdny) Baterka se evidentně dobíjí, to uiž bych někde zůstal viset. Kontrolka žhavý dál, možná i víc než před týdnem (ale tak je zataženo).

Prostě si tak říkám jestli je třeba něco vůbec opravovat... Samozřejmě mě to štve že to svítí ale začínám si pomalu zvykat...

Vygenerováno za 0.316 sekund