Digitální palubka
Cchu se zeptat mám 1.4 DGT a ted se jak se musí pořád svítít tak nevidím nic na palubce za světla. Když ty světla nemám zaplé tak na palubku vidím super ale když jsou zaplé tak skoro nic ve dne. Zkoušel někdo tento problém řešit a jak to tam je zapojené jen přes odpor nebo jak nevíte ??
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
já to mám na plnou intenzitu, zůstává to uložený někde v paměti, takže když příjdu do auta, nastartuju a rozsvítím světla, tak mi palubka září naplno..
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Tak nevim co se tady resi. Je to udelane, tak jak popisuje Criton, a mne osobne to vyhovuje. Pokud Ti to nedrzi ulozeni nastaveni, mas chybu v palubovce.Zdarec TIPAŘI
Cchu se zeptat mám 1.4 DGT a ted se jak se musí pořád svítít tak nevidím nic na palubce za světla. Když ty světla nemám zaplé tak na palubku vidím super ale když jsou zaplé tak skoro nic ve dne. Zkoušel někdo tento problém řešit a jak to tam je zapojené jen přes odpor nebo jak nevíte ??
- TripleX
To by bylo moc jednoduché, u mě je pod tlačítkama nějaká elektronika a na ní ty odpory nejsou je to elektronický a vedou od toho dráty někam do svazku, takže bude asi bezpečnější používat to tlačítko, jinak jsem nezjistil na co tam mám 3 když funguje jen to na podsvícení, takže budu rád když se někdo zmíní k čemu mají být.paPresne tak mackejte porad to spodni tlacitko az stmavne nebo se rozsviti...jinak by se to dalko vyresit vypinacem.Palubka ma nekolik zarovek na podsvíceni a tak bys je udelal na vypinac ale to je dot blby!
To by bylo moc jednoduché, u mě je pod tlačítkama nějaká elektronika a na ní ty odpory nejsou je to elektronický a vedou od toho dráty někam do svazku, takže bude asi bezpečnější používat to tlačítko, jinak jsem nezjistil na co tam mám 3 když funguje jen to na podsvícení, takže budu rád když se někdo zmíní k čemu mají být.pa
no hele, sou tam tři tlačítka, to s tim sluníčkem je na jas podsvícení, pak je tam další, myslim, že na něm je napsáno TOT/TRIP slouží k přepínání kilometrů mezi celkově ujetými a "denními" (prostě je to místo toho malýho kotoučku s číslama na normálním analogu ve všech autech), no a ten třetí (teď si nevzpomenu, co je na něm napsaný), ten slouží k nulování těch "denních" kilometrů..
jestě nedávno mi nefungovalo ani jedno tlačítko.. vyndal sem palubku, jen zahejbal s drátama a jde to... moc se jim sice nechce, občas do toho musim třísknout.. no, snad to teda není jen můj problém s timhle...
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km
- TripleX
Na palubovke má tlačidlo "slniečko" 7 krokov. Nastav si to naplno a máš pokoj.
Ja neviem preco sa Vam paci ten digital na analogu vidis vsetko skvele ci je slnko ci je tma a ked sa tam da nejaky zaujimavy podklad a zaujimave podsvietenie tak to nema chybu...
ukaz aky mas podklad a podsvietenieNa palubovke má tlačidlo "slniečko" 7 krokov. Nastav si to naplno a máš pokoj.
Ja neviem preco sa Vam paci ten digital na analogu vidis vsetko skvele ci je slnko ci je tma a ked sa tam da nejaky zaujimavy podklad a zaujimave podsvietenie tak to nema chybu...
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- TripleX
ukaz aky mas podklad a podsvietenieNa palubovke má tlačidlo "slniečko" 7 krokov. Nastav si to naplno a máš pokoj.
Ja ziadny ja mam klasiku Ja len pre tych co im nestaci standartny analog panel tak kazdy tam dava tie biele podklady cervene rucicky a podsvieti to napr. modrou a vyzera to uzasne ale mne staci original. Ja nie som moc na tuning ja skor ked tuning tak tuning motora ale ani ten zatial nemam este sa len k tomu chcem dostat ale taky miernejsi...