Cvakani pod palubkou
- TripleX
Taky mi to začlo dělat....nemám chuť to opravovat, ale budu musete
Niekedy to inak moze cvakat ked je len spatna kostra... Najskor pozri ci ti idu vsetky svetla smerovky a tak a ked nie tak skus tu poistkovu skrinu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
- TripleX
No kouknu na to, ale sem línej to víte ne nadarmo se říká ,,kovářova kobyla chodí bosa,, . No tenhle víkend jdu stříkat nárazníky
Nieco mi hovor ja by som tiez mal porobit tolko veci ale jednoducho ked mam vela prace tak sa uz cloveku nechce po veceroch este aj s autom trapit...
Tento problém môže spôsobovať aj vlhko alebo voda v poistkovej skrinke.
Skús skontrolovať, či Ti nezateká do poistkovej skrine, pretože to býva pomerne časté.
Ja mám ale podobný problém iba niekedy po naštartovaní a po cca 1 min. to zmizna. Mám zapnuté iba svetlá a občas niake relé precvakne.
Uz to ma vyriesene ale s kadial by sla vlhkost do poistkovej skrine?
Ja som mal prípad, kedy som mal vypadnutú záslepku od motora do ineriéru kade vedie kabeláž. Pri prudkom daždi mi tadiaľ zatekalo a po kábloch sa dostala vlhkosť do poistkovej skrinky.
Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km
- TripleX
Tento problém môže spôsobovať aj vlhko alebo voda v poistkovej skrinke.
Skús skontrolovať, či Ti nezateká do poistkovej skrine, pretože to býva pomerne časté.
Ja mám ale podobný problém iba niekedy po naštartovaní a po cca 1 min. to zmizna. Mám zapnuté iba svetlá a občas niake relé precvakne.
Uz to ma vyriesene ale s kadial by sla vlhkost do poistkovej skrine?
Ja som mal prípad, kedy som mal vypadnutú záslepku od motora do ineriéru kade vedie kabeláž. Pri prudkom daždi mi tadiaľ zatekalo a po kábloch sa dostala vlhkosť do poistkovej skrinky.
Aha lebo som nevedel kadial tam moze sa dostat tolko vody...
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
U staršího auta tam totiž zátéká voda kolem čelního skla a z motorovýho prostoru. Třeba mě v dešti vynechává cyklování stěračů.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)