Repro
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený..
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
ted jsem je nafotil zitra je mozna nainstaluji jiz do plata pote bych pridal fotky repracku v platu..
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
je tomu tak 2 repraky + sroubecky + kabelaz ty je dost ze dosahne az dozadu.. taky jsem si rikal kdyz sjem to videl hned jsem je objednal (vcera) a dnes jiz je amm v aute.. jeste budu rezat plato budu si davat ty same dozadu v kufru mam basak z domaciho autdia a mam za cca 700 libovy audio.. Kdyz si chci poslechnout hudbu extreme kvalitne nasadim si na uci koss porta pro nebo prijdu domu k 5.1 3600W do staryho auta tohle myslim ze vazne staci
P=U x I
P=230 x 10
P=2300W (max. zatížení zásuvkového obvodu)
(to jen k té 5.1 sestavě)
Jinak repro jsou pěkné a dávat do tak špatné ozvučnice, jakou palubka je, dražší repro je blbost, kdybych tam neměl nový (z jinýho vozu), tak do nich určitě jdu
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
Basak z domácího kina??? To jsem zvědavej jak dlouho ti tam vydržíje tomu tak 2 repraky + sroubecky + kabelaz ty je dost ze dosahne az dozadu.. taky jsem si rikal kdyz sjem to videl hned jsem je objednal (vcera) a dnes jiz je amm v aute.. jeste budu rezat plato budu si davat ty same dozadu v kufru mam basak z domaciho autdia a mam za cca 700 libovy audio.. Kdyz si chci poslechnout hudbu extreme kvalitne nasadim si na uci koss porta pro nebo prijdu domu k 5.1 3600W do staryho auta tohle myslim ze vazne staci
Ty dodávaný dráty jsou jen na vyzkoušení rozhodně nejsou vhodný pro montáž nebo dokonce kvalitní poslech, to musí být trochu jiný průřez aby to hrálo já mám dozadu tuším 2x1,5mm2 a není to nic moc, ale na 40W to stačí. Originál špagátky mají tak 2x0,1mm2 horší už jsou jen kaničky od bot.
A ta cena je fakticky super 8O
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- TomiKormidelnik
- Autor tématu
- TomiKormidelnik
- Autor tématu